بچه ها من شرایط طلاق ندارم یعنی خانواده ندارم از طرفی دلم برا بچمم میسوزه من اوردمش چجوری بدبختش کنم حالا میگین چرا بچه دار شدین بخدا شوهرم اخلاقش خوب بود بعد از بچه 180 درجه تغیر کرد..نه پای رفتن دارم نه نای موندن..نه میتونم ادامه بدم نه میتونم ادامه ندم..شما ها که دارین مثل من زوری زندگی میکنید چجوری میگذرونید؟؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ای بابا مرغ شما هم که یه پا داره،طرف شوهر نمیاد میگه بدبختم،بچه دار نمیشه بدبختم و....!
نمیدونم دوستم...اوضام خیلی داغونه نه پدر مادر نه خواهر برادر نه دوست و فامیل هیییچ کس و ندارم..چندین ساله عاشق یه نفر دیگم از فامیلمون که حسرتش هر روز اتیشم میزنه و به بقیه بدبختیام اضافه شده..چرا اینو دیگه نمیتونم فراموش کنم..
یعنی چی عاشق یه نفر دیگه ام تو مگه بچه و شوهر نداری،اگه عاشق یه نفر دیگه بودی چرا بچه دار شدی وا
دست خودم نیس..تنها چیزی که دست خودم نبود همینه..دو سال و سه ماهه ندیدمش ولی هر لحظه جلو چشممه این دست خودم نیس اگه دست خودم بود انقد خودمو اذیت نمیکردم برا یه عشق یه طرفه
قضاوت نمیکنم عزیزم اما سعی کن اگه زرنگی زندگی تو حفظ کن اون بچه گناه داره
من اول عاشق اون شدم ساله بعدش به زور شوهرم دادم با اینکه قامیلیم دو سه سال یه بار شاید جایی چند لحظه ببینمش ولی هر جا دوتا ادم عاشق ببینم دلم بدجور میشکنه..شاید بشینم همونجا گریه کنم..یا شبایی که خوابشو میبینم..من از همون ده سال پیش که عاشقش شدم فهمیدم عمرا مال من بشه با این خونواده ای که دارم ولی خب نتونستم فراموشش کنم