2777
2789
عنوان

اونایی که شرایط طلاق ندارن چیکار میکنید چجوری میگذرونین؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 664 بازدید | 80 پست
سکوت کن ی مدت تو کاراش ن نبار .دخالت نکن.بذار خودش با عقل خودش انجام بده کاراشو فک کن زندگیت جداس ...

بخدا همش ساکتم..دو سه سال یه بارم خرید نمیکنم..تو کاراش دخالت ندارم..فقط خیلی بدبختم همین

تا حالا کسی رو به بدبختی خودم ندیدم که خدارو بخاطر شرایطم شکر کنم 

ای بابا مرغ شما هم که یه پا داره،طرف شوهر نمیاد میگه بدبختم،بچه دار نمیشه بدبختم و....!

عاشق بی دل کجا باطل عالم کار دارد،بگذرد از هر دو عالم هر که عشق یار دارد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب همون دیگ کاری کن حرفات روش تاثیر بزاره  هیییییییییییییییییچ وققققت اصلا اصلا نزار بفهمه نمی ...

خودش میدونه خانواده ای ندارم که طلاق بگیرم برا همین اذیتم میکنه میگه اگه ناراحتی جمع کن برو چون میدونه جایی رو ندارم 

خودش میدونه خانواده ای ندارم که طلاق بگیرم برا همین اذیتم میکنه میگه اگه ناراحتی جمع کن برو چون میدو ...

تو بگو باشه طلاق میگیرم اگه طلا داری با خودت ببر 

مهریه تم که هست بلاخره یه جایی هست بمونی

ولی وقتی بگی طلاق میگیرم حتما درست میشه 

کی داره تو این وضهیت هم زن طلاق بده هم یکی دیگ بگیره

ای بابا مرغ شما هم که یه پا داره،طرف شوهر نمیاد میگه بدبختم،بچه دار نمیشه بدبختم و....!

نمیدونم دوستم...اوضام خیلی داغونه نه پدر مادر نه خواهر برادر نه دوست و فامیل هیییچ کس و ندارم..چندین ساله عاشق یه نفر دیگم از فامیلمون که حسرتش هر روز اتیشم میزنه و به بقیه بدبختیام اضافه شده..چرا اینو دیگه نمیتونم فراموش کنم..

تو بگو باشه طلاق میگیرم اگه طلا داری با خودت ببر  مهریه تم که هست بلاخره یه جایی هست بمونی ول ...

طلا هیچی ندارم مهریمم زیاد نیس همیشه میگه نقدا میدمت اگه بچتو برداری و فقط بری یه جور 

نمیدونم دوستم...اوضام خیلی داغونه نه پدر مادر نه خواهر برادر نه دوست و فامیل هیییچ کس و ندارم..چندین ...

خوب باید بشینی دو دو تا چهار تا کنی و بسنجی،شرایطتت قابل تغییره ولی بدترش نکنی.

عاشق بی دل کجا باطل عالم کار دارد،بگذرد از هر دو عالم هر که عشق یار دارد.
نمیدونم دوستم...اوضام خیلی داغونه نه پدر مادر نه خواهر برادر نه دوست و فامیل هیییچ کس و ندارم..چندین ...

بگو دیگه عاشق یکی دیگه ای بد خلقیاتو سر همسرت خالی میکنی

به گوهم زیاد اهمیت بدی میگه من بستنی کاکائوییم...🌈🌈
طلا هیچی ندارم مهریمم زیاد نیس همیشه میگه نقدا میدمت اگه بچتو برداری و فقط بری یه جور 

داس ندارین؟

بزن گردنشو 🤣🤣

اهاااا یه راه حل دارم 

برین تو خیابون بعد یه جوری بندازش جلو ماشین زندگیت می فته رو غلتک

البته کاش تو ماه رمضون میکردی دیه تو اون ماه دو برابره

چقد خوب ک حاضره بچتو بده بهت

بخدا بعد طلاق زندگی مجلل و مردای خوش تیپ و مهربون صف نکشیدن

اصلا ب طلاق فک نکن

فک کن چطور زندگیت جمع کنی

یعنی چی عاشق یه نفر دیگه ام تو مگه بچه و شوهر نداری،اگه عاشق یه نفر دیگه بودی چرا بچه دار شدی وا

دست خودم نیس..تنها چیزی که دست خودم نبود همینه..دو سال و سه ماهه ندیدمش ولی هر لحظه جلو چشممه این دست خودم نیس اگه دست خودم بود انقد خودمو اذیت نمیکردم برا یه عشق یه طرفه 

قضاوت نمیکنم عزیزم اما سعی کن اگه زرنگی زندگی تو حفظ کن اون بچه گناه داره

من اول عاشق اون شدم ساله بعدش به زور شوهرم دادم با اینکه قامیلیم دو سه سال یه بار شاید جایی چند لحظه ببینمش ولی هر جا دوتا ادم عاشق ببینم دلم بدجور میشکنه..شاید بشینم همونجا گریه کنم..یا شبایی که خوابشو میبینم..من از همون ده سال پیش که عاشقش شدم فهمیدم عمرا مال من بشه با این خونواده ای که دارم ولی خب نتونستم فراموشش کنم