2777
2789
عنوان

اونایی که شرایط طلاق ندارن چیکار میکنید چجوری میگذرونین؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 664 بازدید | 80 پست
خب خودت میخوای چیکار کنی؟؟؟،

نمیدونم...منکه از اول شوهرمو نمیخاستم ولی بارها به شوهرم گفتم حداقل یکم به دل من باش شاید عاشقت شدم گوش نمیده انقدر بد دهنه و زن رو بی ارزش میدونه کلا از چشمم افتاده بخدا من بد کسی رو نمیخاستم تو عمرم.. ولی حالا شب و روز ارزوی مرگشو دارم خدایا من کی انقدر ادم بدی شدم 

واقعا حسرتش روانیم کرده..دقیقاااا همون چیزی بود که میخاستم از همه نظر..ارزوشو تو گور میبرم...دلم میخ ...

من فکر میکنم شاید همین دهنیتت باعث شده ک زندگی خودت و همسرت کمرنگ بشه در نظرت یا حد اقل خوبهای شوهرت رو نمیبینی دل بکن به جز بدبختی و زجر هیجی برات نداره بچسب به زندگی خودت و زندش کن .چاره چیه برا بچت تلاش کن

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من فکر میکنم شاید همین دهنیتت باعث شده ک زندگی خودت و همسرت کمرنگ بشه در نظرت یا حد اقل خوبهای شوهرت ...

بخدا من به اون امیدی ندارم..اون برامن یه حسرته مثل بقیه حسرتام که از بچگی داشتم..همسرم اصلا همکاری نمیکنه که زندگیمون بهتر بشه از طرفی خانوادم ندارم تاپیک قبلیمو بخون..خیلی نا امیدم همش دلم میخاد خودمو بکشم ولی دلم برا بچم میسوزه

بخدا من به اون امیدی ندارم..اون برامن یه حسرته مثل بقیه حسرتام که از بچگی داشتم..همسرم اصلا همکاری ن ...

دیوونه شدی مگه خودکشی دیگه خز شده اگه بلدی زندگی کن

به گوهم زیاد اهمیت بدی میگه من بستنی کاکائوییم...🌈🌈
بخدا من به اون امیدی ندارم..اون برامن یه حسرته مثل بقیه حسرتام که از بچگی داشتم..همسرم اصلا همکاری ن ...

امیدت ب خدا باشه به این فکر کن اینده بچت با تو چقد خوبه نه بی تو 

نماز بخوون قران بخخوون

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم
خییییلی تنهام...تو غربت با بچه ای که خیلی اذیت میکنه..شوهری که ندید گرفته ما رو..و خانواده ای که کاش ...

اهل کجایی عزیزم؟؟

من تبریزم عزیزم 

خودمون شهر بودیم بعد ازدواجم اومدم روستای همسرم..شب و روز تو یه خونه ی بدون نور و کوچیک با بچه ی فوق العاده شیطون..تازه همسرمم شب میاد میگه تو بجز خوردن و خابیدن تو خونه کاره دیگه ای هم مگه میکنی

خواب 

عزیزم زیاد فکرو خیال نکن بزا یه چیزی بهت بگم ما خودمون مغازه کفش داریم شوهرمم وضع مالی خوبه اما بااین حساب بخدا بعضی وقتا دعوا میکنیم کتک میخورم یه پسرم دارم شوهرم اهل هیچی نیس سیگار هم نمیکشه زود عصبی میشه همه مردا عین همن تو باید مواظب خودت و بچه باشی