2777
2789
عنوان

کمک کنید دعوا با شوهر جلوی خانوادش و با خود. خانوادش

| مشاهده متن کامل بحث + 5733 بازدید | 40 پست
چند روزه این اتفاق افتاده جواب خانوادش چی دادی

من جواب اونارو میدادم  اخرش بعد. کلی دعوا و بحث مادرش بهم گفت کن هرچی بهت گفتم مادرونست همیشه همه چیز میگخ و بعد میگه مادرونه بود و سر و. ته قضیه و جمع میکنه و امشب بمون فردا ما برت میگردونیم که برگشتم دیدم شوهرم نیس از۵شنبه که اتفاق افتاد. تا حالا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من و همسرم خیلی برامون مهمه تو جمع بحثی پیش نیا اگه هم اشتباهی کنم اصلا اینجوری نمیکنه واگه هم خودنمایی بخوادبکنه ب هیچ عنوان نمیتونم اینجوری فوشش بدم شماازقبل هماهنگ میکردین باهم ک اینجور جوگیرنشه

♥️ 
من جواب اونارو میدادم  اخرش بعد. کلی دعوا و بحث مادرش بهم گفت کن هرچی بهت گفتم مادرونست همیشه ه ...

کار شوهرت اشتباه بوده

ولی کار شما اشتباه تر

اون میخواسته جلوی بقیه مردونگیش رو به رخ بکشه ولی شما اون از چیزی که بوده خراب تر کردی

درنتیجه الان خیلی ازدستت ناراحته

از واکنشش هم معلومه

بهتر بود اون موقع چیزی نمیگفتی مخصوصا که گفتی خودش از قبل میخواسته تو رو ببره

ولی بعدش ادبش میکردی تا احترامت رو تو جمع داشته باشه

بنظرم این برداشتن مدارک و اسناد نشونه بدی هست سعی کن با حفظ غرورت برش گردونی تا اوضاع بدتر نشه

حفظ احترام شوهرت جلوی خانواده شوهر خیلی مهمه

یه کمی هم خودت رو مقصر بدون

و سعی کن زندگیت رو خوب پیش ببری

امیدوارم زود همه چی خوب بشه

سلام خوبی عزیزم چی شد شوهرت برگشت چقدر نگرانت بودم تو خصوصی پیام دادم جواب ندادی همسرت برگشت خونه؟؟؟؟؟ لطفا جواب بده 

1400 سال من هست 💃💃💃آینه جادویی منو به گذشته ببر🏄‍♀️🏄‍♀️🏄‍♀️ وای چه روز خوبی با هیچ کس جز خودم درد دل نمیکنم، با هیچ کس جز خودم دوست نیستم ، واسه هیچ کس دل نمیسوزونم و واسه هیچ کس جز خودم کار پیدا نمیکنم، فقط خودمو میبینم و بس، زخم هایی عمیقی که بخاطر خیر خواهی بر روی قلبم موندن ندارم و تا  الان خیلی پیشرفت کردم انرژی واسه دیگران نمی‌ذارم  واسه خودم میزارم  🤔🤔🤔 آینه منو برگردونم به حالم  سال 1400 شد و منو دیگه هیچ کس نمیتونه غمگین کنه، من با همه دوستم اما به هیچ کس اعتماد نمیکنم و هر کسی مسئول حل مشکلات خودش هست به من مربوط نیست، و مشکلات منم به هیچ کس مربوط نیست هر وقت دلم میگیره جلوی آینه وایسادم و باهاش درد دل کردم با رژ لبم نوشتم و بعدشم پاکیدم 😂😂😂 چقدر حالم خوشه 1400 سال من هست دورم خلوت از آدم‌های بی ارزشی هست که انرژی مثبت را ازم  میگرفتن 💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃