2777
2789
دیگه راجب دوستات پیشش حرف نزن قدیمیا همه میگن ما همسن تو بودیم فلان تا بچه بودیم و ازین حرفا فک میکن ...

با اون دوستم خودش رابطه داره وقتی اون میاد خونمون بغلش میکنه بوسش میکنه یه بار تو عمرم منو نبوسید همیشه خودم دستشو بوسیدم .دوستم اومدنی جوان میشه شاد میشه بخدا هرکاری کردم من شادش کنم هرچی گفته گفتم چشم مسئله اینجاس همیشه اینطوری بوده 

برا خودت وقت گرفتی ؟؟؟ بنظرم فایده نداره تا خودشو نبری بعدام حالا که عصبانیه میزارت بری ؟؟ 🤦‍♀️🤦‍♀ ...

اره اول خودم برم یه ساله شدم جنازه متحرک افسرده بدبخت شدم چشم اگه پام رسید به مشاور میگم بهت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهش بگو جهازمو اماده کن.یه شوهرخوبم برام پیداکن .تابرم

میگه کسی نیست بگیردت اخه میدونی چیه یکم سطح خانوادمون بالاس کسی جلو نمیاد میترسن که نه بگم بعدم واقعا سنم کمه هیچکس فکر نمیکنه که من الان تو فکر ازدواج باشم از یه طرفم فکر میکنم بختمو بستن 

دوستت چجور عروسی کرد دوستی یا سنتی ؟اگه دوستی بود به مامانت بگو راضی منم برم دوس بشم واسه عروسی؟؟؟

کاملا سنتی.باباش زن دوم گرفت اینم دید دیگه نمیتونه تو اون خونه بمونه ازدواج کرد حتی قبل عقد پسررو ندیده بود.ما و دوستم خیلی از نظر فرهنگ فرق داریم ما خیلی بروزیم اونا واقعا متفاوتن

ببین شرایط بد اقتصادی و ... روی همه اثر گذاشته.  مامان من هم مثل دیوانه شده . اصلا توجه نکن بهش ...

شرایط اقتصادیمون بد نیست تو فاز رقابته میترسه بترشم دلمو بد شکونده بخدا من دختر خونم عادت ندارم بدون اینا جایی برم همه چیو اینا واسم انتخاب کردن ولی نمیفهمم الان چی میگه

شرایط اقتصادیمون بد نیست تو فاز رقابته میترسه بترشم دلمو بد شکونده بخدا من دختر خونم عادت ندارم بدون ...

عزیزم اصلا محل مادرت نذار

درستو بخون 

سعی کن توی رشته تحصیلیت بهترین باشی 

بعدشم یه شغل خوب پیدا کن 

اگه تو سوادت رو ببری بالا وارد جامعه آدمای باسواد بشی از همون جامعه میتونی یه کیس خوب پیدا کنی .

این چهار پنج سال پیش رو رو تحمل کن ولی تسلیم رفتار مادرت نشو .

گربه های کوچولو  همیشه عاشقتونم🐈
عزیزم اصلا محل مادرت نذار درستو بخون  سعی کن توی رشته تحصیلیت بهترین باشی  بعدشم ...

میگی جونمو گرفته دیگه جون ندارم از جام بلند شم یه دختر جز حمایت مادرش چی میخاد مگه اونم منی که جونمم میدم واسش بخدا درست نیست کارش میخام بهش بگم ولی بدتر میشه مرغش یه پا داره خاله هام ۴۰ سالشونه مجرد موندن تاثیر گذاشته روش

بگو خب دارم دانشگاه میرم قصدشو ندارم اینا

زیر بار نمیره اصلا قاطی کرده هرچیو که خوشم میاد بهش نشون میدم بعدا میگه تو نمیتونی اونارو بخری عقدشو میکنی اصلا درکش نمیکنم کلی توضیح میدم ولی نمیشنوه