2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم قضيه را نصفه تعريف نكن با عقل جور در نمياد تو دختر خوبي هستي و همش جلو چشمشي چرا به خاطر ازدو ...

اره از وقتی شنیده اون ازدواج کرده هی میکوبه بدم میکوبه دیروز اومد خونمون بخاطر اون اینطوری شده منتظر هیچ پسری نیستم

باهاشون جدی باش به روشون نخند اخم وتخم کن تا ازت حساب ببرن من اگه مامانم اینجور بهم بگه کتکش میزنم&n ...

@نی_نی_یار_5 ‌ ایشون‌ ترویج‌ رفتار‌ غیر‌ اخلاقی‌ کردن

یه‌ دختر‌ ناز‌ دارم‌ دعا‌ کنید‌ خدا‌ی‌ مهربونم‌ یه‌ پسر‌ سالم‌‌  هم‌  به‌من‌ هدیه‌‌کنه‌.😍
@نی_نی_یار_3     @نی_نی_یار_5     لطفا برخورد کنید

ترویج‌ رفتار‌ غیر‌ اخلاقی‌ ممنوعه‌. نی‌ نی‌ سایت‌ رسیدگی‌ میکنه

یه‌ دختر‌ ناز‌ دارم‌ دعا‌ کنید‌ خدا‌ی‌ مهربونم‌ یه‌ پسر‌ سالم‌‌  هم‌  به‌من‌ هدیه‌‌کنه‌.😍
ببین کاری ک گفتم و بکن ،،،ببین۵ خواسته اصلی ش ازت چیه

دلم شکیته دوروزه خودمو حبس کردم تو اتاق یه لقمه غذا نخوردم از ۵ نفر ادم کسی یه لقمه نداد دستم دیگه نمیخام حرف بزنم باهاش کم خوب بودم تو این زمونه که دخترا دوسپسر دارن من سرمو انداختم پایین زندگیمو میکنم فردا وقت مشاور گرفتم ولی نمیدونم چطوری برم بیرون از خونه به خودشم بگم میخاد مسخره کنه توهین کنه مقایسه کنه نزاره برم

عین بچه ۵ساله  رفت بزرگترشو بیاره.لوس ننر

به‌ نظر‌ ایشون‌ کتک‌ زدن‌ مادر‌ ‌ خیلی‌ مسئله‌ عادی‌ هستش

ببین بنظرم  برو تو اتاقت تا غرغراش تموم شه جلو چشمش باشی هی غر میزنه

دوروزه تو اتاقم یه لقمه غذا نخوردم نمیدونم به کی بگم بیاد فردا وقت مشاور گرفتم ولی نمیدونم چطور برم بیرون

اره از وقتی شنیده اون ازدواج کرده هی میکوبه بدم میکوبه دیروز اومد خونمون بخاطر اون اینطوری شده منتظر ...

دیگه راجب دوستات پیشش حرف نزن قدیمیا همه میگن ما همسن تو بودیم فلان تا بچه داشتیم و ازین حرفا فک میکنن مام اینه خودشونیم نمیدونن پسرا یا با رلشون عروسی میکنن یا فامیلی چیزی 

اصلنم اینجور نیس من نظرمو گفتم 

بله‌ کتک‌ زدن‌ مادر‌. نظر‌ شماس

دوروزه تو اتاقم یه لقمه غذا نخوردم نمیدونم به کی بگم بیاد فردا وقت مشاور گرفتم ولی نمیدونم چطور برم ...

برا خودت وقت گرفتی ؟؟؟ بنظرم فایده نداره تا خودشو نبری بعدام حالا که عصبانیه میزارت بری ؟؟ 🤦‍♀️🤦‍♀️اگه رفتی به منم بگو بگو مشاور چی گف لدفا❤❤❤🌷