2777
2789

سلام ممنون میشم یکم راهنماییم کنین

من 23سالمه و همسر 32

یه پسر 27ماهه دارم و زندگی مون هم تقریبا خوبه 

یه خونه کوچیک و ماشین هم داریم (ترو خدا نیاین بگین داری مثلا چیرو به رخ میکشی فقط میخوام بقولی تیکه تیکه نگم و شما ام خوب راهنماییم کنین)

من که حالا تازه تازه راحت شدم و پسرم داره از آب و گل در میاد بچه نمیخوام میگم همینو خوب و درست  تربیت و  بزرگ کنیم کافیه ولی اون میگه نه من بازم بچه میخوام اونم دختر آخه عاشق دختره و خواهرم نداره و میگه تو همین چند ماه اقدام کنیم و اگه الانم نشه حالا بعد 5سال 10سال خلاصه باید بدونه دختر داشته باشیم

و منم کلا دوست ندارم اختلاف سنیم با بچه زیاد باشه و دوباره 10ساله همین پرسه بچه کوچیک داریو طی کنم حالا من چیکار کنم

آخه اونم تو این کرونا و شرایط بد اقتصادی(گرونییییی)که واقعا خود من امیدی ندارم

ولی تو سر همسر نمی ره 

شما جای من بودین چیکار میکردین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زوده هنوز حداقل بذار بچت ۴سالش بشه سنتم خیلی کمه زیادم متوجه حرف نشد یواشکی قرص بخور

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

۲۳سالته دیگه..من پسرم ۳۰سالگی بدتیااوردم..شما که سنت خیلی کمه

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

پشت سرهم بچه میاورد خودش میگفت غلط کردم 😂😂😂😂😂

خدایا هزاران مرتبه شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت  که نا امیدم ون نکردی خدایا خودت دادی خودت مراقبش باش خدایا به همه اونایی که ندارن هم اولاد سالم و صالح نصیب کن برای سلامتی تو دلی همه و من یه صلوات بفرستین بی زحمت 😘😘😘 (الا بذکرلله تطمئن القلوب)

وقتی شرایطتون مناسبه بیاد وقتی خودت و همسرتم بی میل نیستین چرا ک ن باهمم بزرگ میشن راحت

گاهی آدم دلش کمی تعطیلی می خواهدبنشیند کنجی گوشه ای ،جایی برود به گذشته های دور دور. های های دنبال خودش بگردد..💖
من اصلا بچه ندارم ۱۸ سالمه ولی شوهرم بچه میخواد تو به من بگو که چه خاکی بریزم تو سرم😐

شوهر منم از شب اول عروسی بچه می خواست🙄.

می گفت من از شب اول عروسی مامان بابام ،با مامانم بودم.

روزی که تو آمدی به دنیا عریان_ جمعی به تو خندان و تو بودی گریان_ کاری بکن ای دوست به وقت رفتن_ عالم به تو گریند و تو باشی خندان