2777
2789
عنوان

جای من باشین چه تصمیمی میگیرین دوستان

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 45 پست

میگه دوتاشون باهم بزرگ میشن مگه میشه بچمون خواهر یا برادر نداشته باشه کلا طرز فکرش مثل مردای قدیم می مونه و خانواده و بچه رو دوست داره

از طرفی چون خواهر نداره خودمم دوست دارم دختر داشته باشه آخه خیلی دختر دوست داره 

من فاصله سنی بچه هام سه ساله خیلییییی راضیم یار وهمدم همدیگه شدن وقت منم کمتر میگیرن بزرگ بشن هم پشتیبان همن کرونا تا دوساله دیگه هست تضمینی هم وجود نداره بعد از کرونا اتفاق های بدتری نیوفته پس زندگیتو الکی معطل نکن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تکلیفت رو با خودت روشن کن..

اگه واقعا بچه دوم می خوای؟

الان اقدام کن؛ چون چند سال دیگه قطعا حاضر نیستی سختی های بارداری و بچه دار شدن رو تحمل کنی و حوصله ات کمتر میشه.

البته بگم ها؛ آسون نیست دو تا بچه؛ ولی باید خودت مسئولیت تصمیمت رو به عهده بگیری.

حضرتِ درمان بیا...!💛                                                اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.

بگو چندسال دیگه میارم خدابزرگه تا اون موقع نظرش عوض میشه بابا... من پسرم11ماهه بود ناخواسته باردارشدم شوهرم گفت سقط کن 3سال دیگه بیار ولی من سقط نکردم الان میگه اگه ناخواسته حامله نمیشدی دیگه اصلااا بچه نمیخواستم یدونه بس بود، حالا به شدددت عاشق این بود2تا بچه داشته باشیم.همسر شماهم نظرش عوض میشه

دوستان عزیز هرکسی رو لایک میکنم برای حاجتش یک صلوات خاصه حضرت زهرا(س) میفرستم🌻میشه واسه رسیدنم به آرامش صلوات بفرستی دوست گلم🙏اللهم عجل لولیک الفرج🌼
زوده هنوز حداقل بذار بچت ۴سالش بشه سنتم خیلی کمه زیادم متوجه حرف نشد یواشکی قرص بخور

با این موافقم که سنم کمه دوست ندارم با این سن کم واینکه نه تا من نخوام این کارو نمی کنه آخه اگه بنا باشه بچه بیاریم باید تحت نظر باشم

حالا تو بگو باشه بعد ۱۰ سال تا اون موقع معلوم‌ نیس چی میشه که دروغ هم بلد نیستی 

پس برنامه ریزی واسه زندگی چی میشه!!

هر چی پیش اومد !

حضرتِ درمان بیا...!💛                                                اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.
بنظرم خودتم بی میل نیستی

خودمم عاشق دخترم ولی از اینکه نتونم ایندشونو تأمین کنم میترسم و مامانمم سردم کرده میگه تو این دوره زمونه بدونه کافیه حودتو بخاطر بچه از کا ننداز مامانم سه تا بچه داره ولی میگه بچه وقت نداره

با این موافقم که سنم کمه دوست ندارم با این سن کم واینکه نه تا من نخوام این کارو نمی کنه آخه اگه بنا ...

خب اینجوریه خوبه بگو ۴سالش بشه بعد بچه اول گناه داره درحقش اجحاف میشه اگه سنت مثل من بود اره ولی وقت داری

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

بعد 5 یا 10 سال، کاملا ب مشکل میخوری، هم بچه هات با هم نمیسازن و همو نمیفهمن، هم خودت از فاز بچه داری اومدی بیرون و سختت میشه..... بعدم شاید کرونا بخواد سالها باشه، یعنی دیگ هیشکی نباید بچه بیاره؟؟ 

ولی حتما بچتو از پوشک بگیر بعد باردار شو و اینکه قبلش حسابی بدنتو تقویت کن و چکاپ برو

فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین