2777
2789

امروز رفته بودم لباس فروشی که قبلا هم پیشش میرفتم. بهش گفتم ایشالله سال بعد برای دانشگام میام فلان لباس رو ازتون میگیرم. نمیدونست کنکوری ام چون چند سال پشت بودم همه فک میکنن رفتن دانشگاه. گفتم اره فلان چیز قبول شدم نرفتم.خیلی مورد تشویقم قرار داد رفتارش هم بهتر شد. چند بار هم توجه کردم برای اونایی که به جایی رسیدن ارزش دیگه ای قائل ان. مثلا میگن دختر یا پسر فلانی شغلش اینه. یه رفتار دیگه ای باهاشون دارن. نگید اینطوری نیس. میبینید اینایی که تو زندگیشون به جایی نرسیدن بعد که موفقیتی به دست میارن سریع دور و اطرافش شلوغ میشه.

من رفتار آدما برام مهمه. بخاطر همون نتونستم بپذیرم که وقتی میگن دیگه نمیشه برو ادامه زندگیتو بگذرون.خیلی هم اذیت شدم سر این راه و دارم میشم. ولی انگار تموم زندگیم ختم شده به یه جای بلندی رسیدن. نمیتونم رفتار های متفاوته اونایی که به جایی رسیدن رو ببینم.شاید چنین تفکری غلط باشه ولی من نمیتونم فکرمو تغییر بدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم درست فکر میکنی.

ولی حقیقتش کسانی که بعد از شاغل شدن بهم توجه بیشتری نشون دادن پشیزی برام ارزش ندارن.

ثابت کردن که شخصیت من براشون مهم نیست. فقط موقعیت اجتماعی براشون جذاب بوده.

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

دقیقاخیلی بخاطر این فکر اذیت شدمنمیدونم ارزش اذیت شدن داره یا نه

اذیت نشو .نه به خاطر بقیه که به خاطر خودت سعی کن موفق بشی. اینو بدون بالای سی فقط میتونی رو خودت تکیه کنی حتی اگر دورت پر آدم باشه بازم یه چیزایی رو برای خودت میخوای 

حقیقت همینه 

ولی وقتی اون آدمی رو پیدا کنی که تو هر شرایطی کنارت باشه اونجا بازیو بردی🤧

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

اذیت نشو .نه به خاطر بقیه که به خاطر خودت سعی کن موفق بشی. اینو بدون بالای سی فقط میتونی رو خودت تکی ...

دقیقا

به این نتیجه رسیدم به جایی نرسی حتی خانوادت هم برات ارزش قائل نیستن. متاسفانه حقیقت تلخیه از الان سرکوفت بشنوی