2777
2789
عنوان

جای من باشین چه تصمیمی میگیرین دوستان

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 45 پست
من اصلا بچه ندارم ۱۸ سالمه ولی شوهرم بچه میخواد تو به من بگو که چه خاکی بریزم تو سرم😐

خیلیم عالیه، فاصله سنیت با بچت کمه و ضمن اینکه هر چی سن کمتر حوصله و توان بچه داری بیشتر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فاصله سنی بچه هام سه ساله خیلییییی راضیم یار وهمدم همدیگه شدن وقت منم کمتر میگیرن بزرگ بشن هم پشت ...

دقیقا همینو میگه که کم داداشم اختلاف سنی زیادی داریم و بدرد نمیخوره بزار بچه هامون با هم بزرگ شن بدرد هم دیگه بخورن

من اصلا بچه ندارم ۱۸ سالمه ولی شوهرم بچه میخواد تو به من بگو که چه خاکی بریزم تو سرم😐

خخخخخخخ

میخاستم از این امضا باحالای طولانی با کلی شکلک عجق وجق بزارم از اونا که ادم درگیرش میشه تا اخرش بخونه عاماااا مشکل اینجاست بلد نیستم چیزای باحال از خودم درارم همینکه خودم باحالم بسمه  کاربر جدید نیستم. عاشقتونم❤ میشه واسه رسیدن به آرزو هام دعام کنید.  وقتی تو امضاتون صلوات میبینم میفرستم منتها حالشو ندارم بگم که فرستادم🌼🌼🌼🌼
تکلیفت رو با خودت روشن کن.. اگه واقعا بچه دوم می خوای؟ الان اقدام کن؛ چون چند سال دیگه قطعا حاضر ن ...

همین نظر دارم که شما داری تازه دارم به هیکلی که داشتم میرسم من دوباره چند ساله دیگه نمیخوام هیکلمو خراب کنم و دوباره شب بیداری ها شروع شه ولی خب دوتا بچه سختهههه😨

خودمم عاشق دخترم ولی از اینکه نتونم ایندشونو تأمین کنم میترسم و مامانمم سردم کرده میگه تو این دوره ز ...

واااااااا، مگه رزق و روزی و آینده مخلوقات دست دولتها یا مامان باباهاشونه؟؟؟؟؟ 

بنظرم باردار ک شدی برای اینکه هی بهت نگن بچه میخواستی چیکار و فلان، بگو ناخواسته بود   

واااااااا، مگه رزق و روزی و آینده مخلوقات دست دولتها یا مامان باباهاشونه؟؟؟؟؟  بنظرم باردار ک ...

آخه بنظرم گناه داره یه بچرو بدون این که بفکر آیندش باشی بدنیا بیاری من بدنیا میارمش خب و من مسئولم دیگه

و بعد از اینکه من باردار شدم مهم نیست واسم حرف کسی وکسیم بنظرم نمیتونه بگه واسه چه آوردی 

خواهش عزیزم، بله یه دختر ک تقریبا همسن بچه شماست..... منم ایشالا 3 سالش شد یکی میارم و تاااامام

خداحفظش کنه براتون دختر خیلی خوبه 

انشاءالله

من با سنمم مشکل دارم احساس میکنم با دوتا بچه بر نمیام بچه ام که تربیتش با مادره 

اینکه میترسم واسه پسر اولم با اومدن دومی کم بزارم

آخه بنظرم گناه داره یه بچرو بدون این که بفکر آیندش باشی بدنیا بیاری من بدنیا میارمش خب و من مسئولم د ...

درست میگی عزیزم، ما ایرانیا اینقدر ک درگیر آینده مادی بچه ها هستیم اگ یکم بفکر تربیت، مسئولیت پذیری و شخصیت بچه هامون بودیم، قطعا دنیا جای قشنگتری بود(کلی گفتم ن واسه شما) 

در اون موردم ک گفتین، باریکلا روحیه و اعتماد بنفس، خوشمان آمد

خداحفظش کنه براتون دختر خیلی خوبه  انشاءالله من با سنمم مشکل دارم احساس میکنم با دوتا بچه بر ...

و همچنین گل پسر شما....من خودم خواهر ندارم خیلی تنهایی کشیدم از خدا دوتا دختر خواستم.... 

منم همسن شمام عزیزم ولی خب اگ قراره دوتا بیاریم، چه بهتر ک باهم بزرگ بشن، 5  6 سال خیلی وقت میبرن ولی خب بعدش براحتی ب همه کارات میرسی....