2777
2789
عنوان

دخترم برای همیشه رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 5937 بازدید | 109 پست
من توصیه میکنم حتما و در اسرع وقت به دکتر روانپزشک مراجعه کن گلم

نه به نظرم اول باید پیش روانشناس بره اگه اون تشخیص داد بره پیش روانپزشک چون شاید فقط نیاز به مشاوره داشته باشه روانپزشک دارو میده

صبح خوابم مید ظهر خوابم میاد عصر خوابم میاد ولی شبا که وقت خواب مثه جغد بیدارم😉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا بهت صبر بده دخترت پیش خدا جاش تو بهشته دوست منم دخترشو از دست داد غذا پرید تو گلوش خفه شد ما که زیاد ندیده بودیمش دلمون آتیش گرفت دیگه مادرش چی کشیده خدا میدونه مگه میشه ادم بچشو یادش بره و واسش گریه نکنه گریه کن سبک شو دردت هیچوقت آروم نمیشه و همیشه تازست و  یادت میمونه کاری نمیشه کرد تقدیره هدا به دلت صبر و آرامش بده

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
عزیزم تاپیکاتو خوندم    خدا صبرت بده  به این فکر کن خدا دوستش داشته نمیخواسته بیشتر ا ...

هر وقت یاد خنده هاش میفتم دویتدارم گریه کنم دوستداشتم وسایلش رو نگه دارم بوسشون کنم اما نه میتونم گریه کنم نه وسایلش هست

گر نگهدار من آن است که من میدانم🌹شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد⚘⚘تمشک عزیزمن میدونم که خدا حفظت میکنه برام😚 

- از پیامبر بزرگ اسلام (ص) نقل شده است که فرمودند: «کودکان مؤمنان در روز قیامت آنگاه که زمان حسابرسی خلایق می‌رسد حاضر می‌شوند. خدای تعالی به جبرئیل می‌فرماید: اینان را به بهشت وارد کن. کودکان بر دروازه‌های بهشت می‌ایستند و از پدران و مادران خود سؤال می‌کنند. نگهبان بهشت به آنان می‌گوید: آنان مثل شما نیستند و گناهان و خطاهایی دارند که باید از آن بازخواست شوند. کودکان صدای خود را با گریه بلند می‌کنند؛ پس خدای تعالی می‌فرماید: ای جبرئیل، این چه صدای گریه و زاری است که بلند شده است؟ جبرئیل عرض می‌کند: خدایا! تو خود از من داناتری، اینان کودکان مؤمنان هستند و می‌گویند ما وارد بهشت نخواهیم شد تا زمانی که پدران و مادران ما وارد بهشت شوند. پس خدای تعالی می‌فرماید: ای جبرئیل، در میان جمع وارد شو و دست پدران و مادران آنان را بگیر و همراه کودکان - به خاطر رحمتی که دارم - وارد بهشت کن.» (3)

دخترم ۶ماهش بود که فهمیدیم مشکل قلب داره  درست روز ۷ماهگیش عمل قلب کردیم و دخترم عملش عالی بود ...

وای عزیز دلم به خدا مو به تنم سیخ شد از ناراحتی . واقعا متاسفم .‌ ان شاء الله که خدا بهتون صبر بده . ان شاء الله که دوباره دامنت سبز بشه . گل قشنگم ، خواهرم واقعا خیلی شرایط بدی هست . اما کاش بتونی به دکتر روانپزشک مراجعه کنی . امیدوارم که خدا بهت صبر و آرامش بده . قطعا روح فرشته کوچولوی نازنینت قرین خوشحالی و آرامشه و جایگاه ابدی اش توی بهشته 

الهی...  انشالله خدا بهت صبر بده.... سخته عزیز دلم  حق داری... کسی نیس پیشت باشه....؟خواه ...

نه من غریبم تو این شهر

همه ی وقتم با دخترم پر شده بود و مشکل الانم همینه که نمیذارن تنها باشم و گریه کنم

گر نگهدار من آن است که من میدانم🌹شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد⚘⚘تمشک عزیزمن میدونم که خدا حفظت میکنه برام😚 
هر وقت یاد خنده هاش میفتم دویتدارم گریه کنم دوستداشتم وسایلش رو نگه دارم بوسشون کنم اما نه میتونم گر ...

آخی الهی اوج با نمکی بچه حق داری چرا وسایلشو نگه نداشتی میذاشتی شاید آروم میشدی 

هر وقت یاد خنده هاش میفتم دویتدارم گریه کنم دوستداشتم وسایلش رو نگه دارم بوسشون کنم اما نه میتونم گر ...

الهی بگردم انشالله خدا یه نی نی دیگه بهت بده    فقط این بار باردار شدی حتما زیر نظر پزشک باش و مسئله پیش اومده رو درمیون بزار   از قبل بارداری برو دکتر

😐😐😐
وای یا خدا واقعا خدا بهت صبر بده😢عزیزم خیلی رک به همه بگو بگو حوصله جمع ندارم میخوام تنها باشم

همش میگم ولی کسی گوش نمیده 

بخدا من اصلا حوصله اشپزی ندارم حوصله مهمون ندارم 

دخترم ۶ماهش بود که فهمیدیم مشکل قلب داره  درست روز ۷ماهگیش عمل قلب کردیم و دخترم عملش عالی بود ...

یعنی تقصیر بیمارستان بوده😰😰😰😰

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
همش میگم ولی کسی گوش نمیده  بخدا من اصلا حوصله اشپزی ندارم حوصله مهمون ندارم

حق داری من مادرم فوت کرده بود 18سالم بود حالم بهم میخورد از اینکه کسی بیاد دلم میخواست خونه ساکت باشه هر می میومد الکی یه چیزی تعریف میکرد چرت و پرت میگفتن عصبی تر میشدم میفهمم.به شوهرت بگو بگه

نه به نظرم اول باید پیش روانشناس بره اگه اون تشخیص داد بره پیش روانپزشک چون شاید فقط نیاز به مشاوره ...

پیش روانپزشک رفتم بهم یه قرص داده که نمیدونم چیه ولی دیگه نمتونم گریه کنم اما هیچ فایده ای نداره چون خس میکنم تا خود بالای گلوم پر از غمه