2777
2789
نمی‌دونم خدا چرا برای آدم کردن من از استرس استفاده می‌کنه یه سری بود چند سال پیش حدود ۴ سال پیش من ب ...

عزيزم. اين استرس ها يه جوريه كه به خودت بيايي و تا كار دست خودت ندادي،خودتو از اون منجلابا بيرون بكشي. 

بخدا خدا اينقدر دوستت داره كه دوست نداره به گناه بيوفتي. حتماااا برو سمتش. ولش نكنيااااا. وگرنه يه عمر حسرت ميخوري

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

اول خواب چندتا شهید رو دیدم که چقدر زجر کشیدن،بدناشون به چه روزی افتاده بود،اونا رو دفن کردن😭اصلا چ ...

به نظرم ربطی به تیپ نداره شهید بابک  نوری رو ندیدین چقدر با کلاس‌ و خوشتیپ بود؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه خواب هایی می بینید ، اون دو تا که منکر خدا بورن در حال حاضر زنده هستن یا فوت شدن 🥲

هستن در قید حیات،جوان هستن.خیلی خوش و خرم زندگی میکنن و به عبارتی لذت دنیا رو دارن میبرن.سفر،زندگی خوب و...

به نظرم ربطی به تیپ نداره شهید بابک نوری رو ندیدین چقدر با کلاس‌ و خوشتیپ بود؟

کاری به تیپش ندااااارم که.میگم یعنی اینقدر خوش تیپه در حال حاضر،ولی به فلاکت و گدایی افتاده بود بخاطر بی خیالی نسبت به نماز و واجبات

و من که این موقعا معمولا نمیام اینجا.از ترس از خواب پریدم اومدم.نترس خداااا خیلی بزرگهمن دونفر میشنا ...

نمی‌دونم خدا چرا برای آدم کردن من از استرس استفاده می‌کنه یه سری بود چند سال پیش حدود ۴ سال پیش من به غلطی کردم با آدمای زیادی دوست میشدم خاک بر سرم بعد ارزش خودم نمی‌فهمیدم بعد خدا به دفعه ای استرس اچ پی وی رو انداخت تو جونم البته ندارم  دکتر رفتم هیچ علايمی ندارم اون زمان نمی‌دونم به اذن خدا بود دیوونه شده بود توهم زده بودم بعد ها فهمیدم مثلاً طبیعی هست دیگه ۴ ساله اون غلطارو نکردم خدایا مرسی بابت این خشونت هات فداتشم خدا می‌دونه من آدم نیستم که از محبت استفاده کنه از تهدید استفاده می‌کنه 

به نظرت درس بخونم بعد به همه بگم نظر کردم برا قبولیم دیگه حجاب بزارم کامل؟  خدایا نمی‌دونم باید چی کار کنم از طرفی اینجا این دنیا خیلی آرزوها دارم مثلاً آرزو داشتم قهرمان جهان شم نمی‌دونم یه دندون پزشکی موفق شم از طرفی این استرس که دیوونم کرده خدایا چه کنم  

هستن در قید حیات،جوان هستن.خیلی خوش و خرم زندگی میکنن و به عبارتی لذت دنیا رو دارن میبرن.سفر،زندگی خ ...

مطمعنی زیاد بهشون فکر نکردی برا همین این خواب رو دیدی؟ خوب شاید از خوش گذرانی نیست شما بهتون فهمونده شد اینا به خاطر خوش گذرانی و بی نمازی به این روز افتادن؟ یا نه خودتون حدس میزنین؟ 

خب دندونپزشکی چه منافاتی داره با مثلا حجاب و نماز و غیبت نکردن

نه تو ذهنم از این ادایی هایی بودم که بی حجابن و با اسکراب هستن نمی‌دونم از طرفی میگفتم حق الناس نکنم پولم بدم در راه خدا دیگه خدا خودش می‌بخشه بقیش رو دیشب که به حضرت زهرا دعا کردم که بهشت نصیبم من هم این دنیا هم اون دنیا  نکنه اون این کارو می‌کنه من حجاب کنم نکنه فقط حق الناس نداشتن کافی نباشه خدایا من میترسم خدایا چه غلطی کنم من آرزو داشتم لباس عروس لختی بپوشم چمیدونم اصلا خودم با حجاب تصور نمیکنم خدایا دارم دیوونه میشم

مطمعنی زیاد بهشون فکر نکردی برا همین این خواب رو دیدی؟ خوب شاید از خوش گذرانی نیست شما بهتون فهمونده ...

بهشون فکر نکردم.یادم نیس بهم فهمونده شد یا خودم حدس زدم.فقط تو خواب میگفتم کاش منکر این چیزا نمیشدن.کاش نماز میخوندن.یکیشون از اقوام درجه یک ام هست.

بهشون فکر نکردم.یادم نیس بهم فهمونده شد یا خودم حدس زدم.فقط تو خواب میگفتم کاش منکر این چیزا نمیشدن. ...

من منکر امام حسین نیستم همشون رو قبول دارم گریه میکنم براشون خداروشکر خدا توفیق اینو بهم داده نماز شب رو هم برا آرامش قلبم می‌خوندم و اینکه حق الناس ها بره برا اونایی که حقشون رو ضایع کردم و مرده ها دعا می‌کردم نمی‌دونم فک می‌کنی این اتفاقا به خاطر این بوده که  از حضرت زهرا خواستم بهشت نصیبم کنه؟ داره اینجوری می‌کنه من بترسم  ادب شم؟ دارم دیوونه میشم من فک میکردم حق الناس نکنی کافی هست  الان دارم کور میشم از بی خوابی ولی میترسم بخوابم اگه بلند نشم چی 

نه تو ذهنم از این ادایی هایی بودم که بی حجابن و با اسکراب هستن نمی‌دونم از طرفی میگفتم حق الناس نکنم ...

اما چیزایی که با دینداری منافات ندارن انجام بده.ما مثل بقیه میریم کافه،رستوران ،باشگاه،تو خونه آرایش میکنیم،لباس مناسب هرجا رو میپوشیم،روتین پوستی داریم،ب مو و ناخنمون‌ میرسیم،تولد میگیریم،سفر میریم و...

من منکر امام حسین نیستم همشون رو قبول دارم گریه میکنم براشون خداروشکر خدا توفیق اینو بهم داده نماز ش ...

الان نزدیک اذانه،نماز بخون،استغفار کن،خدا هم امید میده هم میترسونه،

نه دورتر از جونت،با آرامش بخواب بعدش.خدا بی نهایت مهربونه.

اما چیزایی که با دینداری منافات ندارن انجام بده.ما مثل بقیه میریم کافه،رستوران ،باشگاه،تو خونه آرایش ...

نمی‌دونم خدا چرا این کارو کرد یعنی همه بی حجاب ها میرن جهنم؟ یعنی کار حضرت زهرا بود این استرس؟  واقعا یعنی حق الناس هارو بدم به مردم کمک کنم از طرف امام حسین  یعنی کافی نیست؟  

الان نزدیک اذانه،نماز بخون،استغفار کن،خدا هم امید میده هم میترسونه،نه دورتر از جونت،با آرامش بخواب ب ...

میترسم کاش هوا روشن شه زودتر به نظرت حجاب حق الناس هست؟ 

اما چیزایی که با دینداری منافات ندارن انجام بده.ما مثل بقیه میریم کافه،رستوران ،باشگاه،تو خونه آرایش ...

و اینکه منظورتون از لباس مناسب چی بود؟ یعنی عبا میپوشین بعضی جاها بعضی جاها چادر؟