2777
2789
عنوان

دخترم برای همیشه رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 5937 بازدید | 109 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا بهت صبر بده ببخشید از ناراحتت کردم بهتر شد حالت؟

خواهش میکنم عزیزم

راستش هرروزی که میگدره سخت تر میشه و جیگرم بیشتر میسوزه اما الان یه پیج درست کردم و کارامو میدارم و هموزش رایگان میدم چه حصوری چه اینترنتی..برای شادیه روحش..اینجوری ارومترم..هرروزم میرم سر مزارش و براش گندم میریزم تا گنجشکا و مورجه ها جمع بشن و بچم تنها نباشه

گر نگهدار من آن است که من میدانم🌹شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد⚘⚘تمشک عزیزمن میدونم که خدا حفظت میکنه برام😚 
خواهش میکنم عزیزم راستش هرروزی که میگدره سخت تر میشه و جیگرم بیشتر میسوزه اما الان یه پیج درست کردم ...

😔❤❤❤

خدای خوبم شکرت بابت همه چی... گر نگهدار من آن است که من میدانم... شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد...
خواهش میکنم عزیزم راستش هرروزی که میگدره سخت تر میشه و جیگرم بیشتر میسوزه اما الان یه پیج درست کردم ...

واي عزيزم چقدر برات اشك ريختم اميدوارم ك حالت كمي بهتر شده باشه تا الان 

عكس فرشته ي نازت رو ديدم الهي بميرم چ خندون بود 

وقتي گفتي گندم ميريزي مورچه ها و گنجشكً ها بيان تنها نباشه 😭😭😭😭😭😭😭😭 الهي خدا بهت صبر بده بتوني تحملً كني 

رنج نباید تو را غمگین کند! در اینجاست که اکثر مردم اشتباه می‌کنند ! رنج قرار است ک تو را هوشیار کند به اینکه زندگی تو نیاز به تغییر دارد !چون انسان زمانی آگاه می‌شود که زخمی شود. رنج نباید بیچارگی را بیشتر کند. رنج را تحمل نکن رنج را درک کن! این فرصتی است برای بیداری .بیدار که میشوی بیچارگیت تمام میشود!! (کارل گوستاو یونگ‌ )