خانوما من هر کاری میکنم بخاطر اطرافیان که خوب بشم ولی روز به روز دارم بدتر میشم همه ی دردام داره روی دلم جمع میشه دارم دیوونه میشم با شایدم شدم چیکارکنم😢
خسته شدم از جمع های اطرافم... دوستدارم تو خونه تنها باشم که بتونم برای دخترم گریه کنم باهاش حرف بزنم
گر نگهدار من آن است که من میدانم🌹شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد⚘⚘تمشک عزیزمن میدونم که خدا حفظت میکنه برام😚
برای سلامتی خواهرم اگر ممکن لطفا یک صلوات بفرستید.😔💔 این روزها که حالت خوب نیست، دلم برای لبخند شیرینت تنگ شده. میدونم که مریض بودن سخته، اما یادت باشه ما همیشه کنارت هستیم و تو تنها نیستی. تو قویترین دختر دنیا هستی، و مطمئنم خیلی زود حالت خوب میشه.دوقلوی تو هم مثل من نگران و دلواپسه. به قول بابا انگار وقتی تو حالت خوب نباشه، دنیا برای اون هم غمگین میشه و درد تورو میکشه. اما منتظریم که خیلی زود قوی و شاد برگردی و دوباره با هم بخندیم و خوش بگذرونیم.ما خیلی دوستت داریم و همیشه کنارت هستیم. قوی باش، عزیزترینم.
دوست مادر منم پسرش توی رودخانه غرق شد اصلا از خونه بیرون نمی اومد میگفت من همش حس میکنم همه دارن منو نگاه میکنن میگن ببینیم این زن بدبخته چه شکلیه چطور هنوز نمرده، خیلی زمان میبره الان خداروشکر بعد 6سال بهتره مسافرت و اینا هم میاد
یاد دخترم میفتم دوستدارم زار بزنم و گریه کنم اما بخاطر بقیه نباید گریه کنم دارم دق میکنم دخترم بود ه ...
خب چیشده قلبمو به درد کشیدی منم دخترمو از دست دادم ۴ سال پیش دیشب یهویی براش تا نصف شب زار میزدم
اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو جمادی الاول خاص جذاب 😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
عزیز دلم غصه نخور میدونی دختر کوچولوت الان یه فرشته شده پشت در بهشت منتظر میمونه تا تو بری پیشش و بل هم برین داخل بهشت؟
این یه روایته، البته هر چند سختی و عذاب مادر فرزند از دست داده رو نشان میده که اونو لایق بهشت میکنه ولی نتیجش شیرینه تا ابد کنار دخترت جاودانه میشی عزیزم