از سرکار میاد همیشه خسته...تو خودشو خیلی کم باهام حرف میزنه انگار مترسکه بهش میگم جرا انقد سردی اخمویی تو همراه زندگیمی جرا یه ذره ابراز احساسات نمیکنی من خودم خ احساسیم فک کنم واسه همینه که یه طرفین امشب واقعا حس کردم یکی دیگه تو زندگیست ک انقد باهام سرده نه خنده ای ن بوسه ای هیجی هیجی فقط انتظار ی سرفه خیلی زحمت بکشه بگه بیا بشین پیشم ک بعدش سرشو میکنه تو گوشی
دوسال بعداز ازدواجم باردار بودم قبل از همه اما همزمان 13 نفر بامن باردار بودند همه بچه اشونو دنیا آوردند اما بچه من زودرس سقط شد... الان همون آدمها نگاه تحقیر آمیز به من دارند اما من نگاهم به آسمان هست برام دعا کنید... ❤️ ❤️ ❤️
حالا شوهر من انقد منو انگولک میکنه و شوخ طبعه که میخوام کلمو بکوبم دیوار..
لالا لا لا گلِ ریحون💐 دوتا فال و دو تا فنجون🍵توی فنجون تو لیلی👸 تو خط فال من مجنون🙋 لا لا لا لا گلِ خشخاش🌸چه نازی داره تو چشماش👀پر از نقاشیه خوابت 😧تو تنها فکر اونا باش ✌لا لا لالا گلِ پونه🌹 گل خوش رنگ بابونه🌼 دیگه هیچکس تو این دنیا👈 سره قولش نمیمونه👊 لالا لالا شبه دیره🌟 ببین ماهو داره میره...🌏🌙هزارتا قصه هم گفتم �👂چرا خوابت نمیگیییره؟🍼💆عزیزم من کسی هستم که ۱۴ بااار تعلیق شدم از من بتررس😹...محکم بشین دلم...دوره اخره✌
نه اینجوری نیس اگه هم توی خودم باشم و تحویلش نگیرم انقد گیر میده و از زیر زبونم حرف میکشه ک بالاخره باهاش حرف میزنم تا بوسم نکنه نمیشینه ما کلا هردوتامون احساسی هستیم با عشق ازدواج کردیم نوشتیم امضا کردیم ک تا آخر عمرمون هرروزمون رو با بوسه شروع و با بوسه تموم میکنیم.. چون عاشق همیم احساساتمون فوران میکنه همیشه