2777
2789
عنوان

شوهر بی احساس من شوهرای شمام اینطورین

| مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 53 پست

مال من اینجوری نیست 

باهاش صحبت کردی از نیازت گفتی بهشچ؟ اینکه صبح تا شب دلت خوشه اون سر کار بیاد دو کلوم باهم صحبت کنید به محبتش ناز داری و دلت نمیخواد گناه کنی وقتی زن از محبت شوهرش سیراب نباشه از زندگیش و مادر بودنش دلسرد میشه حتما باهاش حرف بزن و اگه میتونی ببرش پیش مشاور تکنیک های زندگی زناشویی یادش بدن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه میشه نباشم 😔😔

خب وقتی زد هیچ واکنشی ندادی

به نظر من اصن باهاش حرف نزن 

شیرین بهانه بود فرهاد تیشه میزد تا باور نکند صدای مردمانی که در گوشش میخواندند /دوستت ندارد/  
نه اینجوری نیس  اگه هم توی خودم باشم و تحویلش نگیرم انقد گیر میده و از زیر زبونم حرف میکشه ک با ...

ماهم همینجوری هستیم...البته همسرم اوایل اینجوری نبود ولی ب مرور مث خودم کردمش💪💪💪

من انقد خودم پر انرژی و شرم ک همسرمم مث خودم شده‌‌‌..اوایل خیلی خنثی و خسته بود...

نمیشه باور کن انگار داره افسردگی میگیره خیلی تحویلش می‌گیرند اما نمیدونم جشه؟؟ امروزم برام گوشی خرید شاید بخاطر اینه ک زنش از کسی کم نیاره

ماهم همینجوری هستیم...البته همسرم اوایل اینجوری نبود ولی ب مرور مث خودم کردمش💪💪💪

ن ما ه  اول اینجوری بودیم  چون یکسال دوست بودیم  با اخلاقیات هم آشنا شده بودیم  حرفامونو زده بودیم..    الانم ۲ ساله با عشق و شور و هیجان زندگی میکنیم

خب وقتی زد هیچ واکنشی ندادی به نظر من اصن باهاش حرف نزن 

براش مهم نیست باهاش حرف بزنم یانه 

فقط اشکام اومد یه بغض بدی تو گلوم پیچید اومدم تو اتاق 

اونم که خوابه 

الان حس میکنم بی ارزشترین چیزیم که تو جهان هست هیچی نیستم هیچی 

ن ما ه  اول اینجوری بودیم  چون یکسال دوست بودیم  با اخلاقیات هم آشنا شده بودیم   ...

ما ازدواجمون سنتی بود واسه همین از اول نشد اینجوری باشیم...بمونین واسه هم همیشه❤

دوست دارم برم خونه بابام خسته شدم ازش جدیدا فحش میده خ دوست دارم تو خونه باسمو نسبت بهش بی تفاوت ولی ...

شماهم وقتی میاد خونه اگه دیدی باهات حرف نمیزنه و سرده بهش بگو دلم گرفت هیچکی نیست باهاش حرف بزنم بعدهم گوشی رو بردار به دوستات فامیلت مادر و خواهرت زنگ بزن کلی باهاشون بگو و بخند کن 

اگرم اعتراض,کرد بگو تا الان منتظر بودم بیایی خونه باهم حرف بزنیم دیدم حرف نمیزنی و خسته ای به اونا زنگ زدم

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم دعا کنید اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.

میشه بگی ججوری نمیشه لامصب احساس میکنم باهام خوش نیست همیشه با حرفهای خانواده از ته دل میخندم اما نسبت به حرفهای من بی تفاوتی با یه لبخند میزنی و همین