2777
2789
هفته 21 هستم الان حدود یک ماه هست وقتی می خوابم نیمه دوم از خوابم پا درد می گیره طوری که از بالا شروع می شه و به ساق و مچ پا می رسه دردش بیشتر می شه و ضعف می کنه فقط هم هنگام خواب اینطور می شم کسی تجربه داره می دونه برای چی هست وقت دکترم 20 روزه دیگه هست
خدایا به حق امام جواد علیه السلام از نی نیم مراقبت کن
آره من پا درد داشتم لگن درد داشتم اما همش خوبه جز تحمل کاری نمیشه کرد البته استخر خوبه ماساژ پا خوبه پاتو بالا تر بزاری مثلا رو دوتا بالش خوبه بین خودمون بمونه درد ناخوابی شبانه از همه بد تره خخخخ
یکی از فانتزی هام اینه که اسم کاربریم klhggjlhggdghjkvfg باشه بچه ها میخوان تو تاپیک ها صدام کنن راحت باشن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همین طور بودم بارداری همینه دیگه باید تحمل کرد
فلسفه ام این است:به من ربطی ندارد که دیگران در موردم چه میگویندو چه فکری می کنند.من خودم هستم و هرکاری را که مراشادکند وبه دیگران ضرر نرساند انجام میدهم .هیچ توقعی ندارم وهمه چیز را میپذیرم.اینگونه زندگی بسیار آسانتر میشود.