2777
2789
عنوان

بند اندازمو دیروز گرفتم خرابه

89 بازدید | 14 پست

دیروز یه بندانداز روزیا گرفتم آوردمش خونه کار میکرد فقط یه کم صدا میداد.الآن زدم به برق کار نمیکنه فقط چراغش روشنه.کسی تا حالا این مدلی داشته؟چیکارش کنم؟

خدایا شکرت که همیشه هوامو داری یه حاجت بزرگ دارم لطفا اگه زحمتی نیست برا برآورده شدنش یه صلوات بفرست  ممنون. 
گارانتی دارن تا ۲سال معمولا

آره گفت داره.ولی تو مغازه کار میکرد الآن زدم به برق فقط چراغش روشن میشه.برا گارانتی کجا ببرم؟

خدایا شکرت که همیشه هوامو داری یه حاجت بزرگ دارم لطفا اگه زحمتی نیست برا برآورده شدنش یه صلوات بفرست  ممنون. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره گفت داره.ولی تو مغازه کار میکرد الآن زدم به برق فقط چراغش روشن میشه.برا گارانتی کجا ببرم؟

نمیدونم ببر پیش همون فروشنده 

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
ممنون.اعصابم خورد شد

ناراحت نباش شاید سیمش ایراد داره یا ی قطعه کوچیک

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
ناراحت نباش شاید سیمش ایراد داره یا ی قطعه کوچیک

ممنون عزیزم.عصر میبرم مغازه نشونش میدم.

من فیلیپس خریدم همین جوری شد، ب نظرتون چ مارکی از همه بهتره؟

نمیدونم والا.خواهر شوهرم و جاریم چند ساله همین روزیا دارن خیلی راضی بودن.حالا شانس من اینجوری شد.شما کی گرفتی؟

نمیدونم والا.خواهر شوهرم و جاریم چند ساله همین روزیا دارن خیلی راضی بودن.حالا شانس من اینجوری شد.شما ...

سال پیش، بهمن، هدیه بود

دوستای گلم، میشه برای آرامش روح مامان مهربونم یه صلوات بفرستید؟ممنون
سال پیش، بهمن، هدیه بود

شنیدم فیلیپسم خوبه.براون هم میگن خوبه.شانس ماست.من که دیروز گرفتم معلون نیست چشه؟

شنیدم فیلیپسم خوبه.براون هم میگن خوبه.شانس ماست.من که دیروز گرفتم معلون نیست چشه؟

خواهرمم فیلیپس گرفته بود میگفت سوخت روز دوم 

دوستای گلم، میشه برای آرامش روح مامان مهربونم یه صلوات بفرستید؟ممنون
خواهرمم فیلیپس گرفته بود میگفت سوخت روز دوم 

سوخت!؟شانسش مثل من بوده.حالا من عصر ببرم نشونش بدم ببینم چیکارش میکنه.

ی مارک دیگه بگیر

آره حالا بعد از ظهر ببرم ببینم چشه.چون چراغش روشن میشه صداهم میده ولی تکون نمیخوره.ممنون عزیزم.