2777
2789
عنوان

قانون جذبیا ترو خدا بییاین

65 بازدید | 6 پست

من خیلی حسم ب خاستم خوبه و انگار ک دارمش و باهاش زندگی میکنم الان هم ارتعاشم با خاستم دیگه؟!☺

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
خاستت بپرسم چیه

عشق و توی ی حرفه می خام موفق شم

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دارمش الان پیشم من سرمو گذاشتم رو پاهاش اون داره با موهام بازی میکنه شوهر پولدا رو خوش تیپمو میگم 😘😍جذبش کردم خدایا شکرت

آنه !  تكرار غريبانه ي روزهايت چگونه گذشت وقتي روشني چشمهايت در پشت پرده هاي مه آلود اندوه پنهان بود با من بگو از لحظه لحظه هاي مبهم كودكيت از تنهايي معصومانه دستهايت آيا مي داني كه در هجوم دردها و غم هايت و در گير و دار ملال آور دوران زندگيت حقيقت زلالي درياچه نقره اي نهفته بود؟ آنه ! اكنون آمده ام تا دستهايت را به پنجه طلايي خورشيد دوستي بسپاري در آبي بيكران مهرباني ها به پرواز درآيي و اينك آنه شكفتن و سبز شدن در انتظار توست... در انتظار تو 💖🍃
من دارمش الان پیشم من سرمو گذاشتم رو پاهاش اون داره با موهام بازی میکنه شوهر پولدا رو خوش تیپمو میگم ...

جدی با قانون جذب

جدی با قانون جذب

عزیزم و الان تو مرحله تصورم دیدی چقدر واقعی تصور کرم🤣🤣😉کیف کردی

آنه !  تكرار غريبانه ي روزهايت چگونه گذشت وقتي روشني چشمهايت در پشت پرده هاي مه آلود اندوه پنهان بود با من بگو از لحظه لحظه هاي مبهم كودكيت از تنهايي معصومانه دستهايت آيا مي داني كه در هجوم دردها و غم هايت و در گير و دار ملال آور دوران زندگيت حقيقت زلالي درياچه نقره اي نهفته بود؟ آنه ! اكنون آمده ام تا دستهايت را به پنجه طلايي خورشيد دوستي بسپاري در آبي بيكران مهرباني ها به پرواز درآيي و اينك آنه شكفتن و سبز شدن در انتظار توست... در انتظار تو 💖🍃
عزیزم و الان تو مرحله تصورم دیدی چقدر واقعی تصور کرم🤣🤣😉کیف کردی

😂😉