2777
2789
حالا اگه امسال نفرستیم مهدکودک چی میشه؟؟؟؟

والا انگار کشور ما هرجاییش  یه قانونی داره خدارو سکر استان به استان داریم خودکفا میشیم .هردم بیل که میگن ماهاییم.

ناحیه ما بدون گواهی پیش کلاس اول نمینویسن.

برو ببین منطقتون قانونش چیه

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا اگه پسر من متولد مرداد ۹۴ هست و من پیگیر کاراشم، امسال پیش دبستانیه و سال دیگه کلاس اول خواهرز ...

چه كارايي داره براي ثبت نام پيش دبستاني 

يعني از الان بايد شروع كنم

اشتباه میکنی عزیزم.کی گفته ۶ سالگی کلاس اول میرن.این بچه نیمه اولیه و همون۷سالگیش میره اول.من کل فام ...

عزیزم پسرمنم نیمه اول۹۴هستش وامسال بایدبره پیش دبستانی چرا اطلاعات غلط میدی؟!

نه نیاز نیست یه سالهایی اجباری کردم الان اجباری نیست (منظورم سالیه که تموم شد) با این اوضاع کرونا ...

من نمیدونم شما چه ناحییه زندگی میکنید که بدون پیش  وتوی ۶ سالگی بچه هاتونو کلاس اول ثبت نام میکنید.

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
عزیزم پسرمنم نیمه اول۹۴هستش وامسال بایدبره پیش دبستانی چرا اطلاعات غلط میدی؟!

اطلاعات غلط ندادم.چرا اینجوری حرف میزنی؟؟چیزی که دبدم و دارم میبینیم گفتم.عموم و داداشم ناطم هستن و شرایطاشو دیدم داستن تایپ میکردن

کجایید مگه شما؟ چه عجیبه؟ هم سن و هم اجباری بودن پیش

اصفهانم

چه كارايي داره براي ثبت نام پيش دبستاني  يعني از الان بايد شروع كنم

کار خاصی نداره می‌بری مهد یا مدرسه هر کدوم که خودت بخوای ثبت نام می‌کنی. کپی شناسنامه و اینجور چیزا و یه فرم که باید پر کنی 

یه چندتا سوال هم از بچه میپرسن احتمالا

البته من هنوز ثبت نام نکردم

من رفتم بپرسم میشه یه سال دیر بچه رو بذارم مدرسه، گفتن نمیشه

حالا می‌خوام برم خود آموزش و پرورش بپرسم

«شب» می رود. این اقتضای «طبیعت» و «حکم» تاریخ است!