2777
2789
من نوشتم.....البته دختر من پارسال هم پیش رفت ...مدرسه ی خودم...کتابارو خونده😆 ولی من امسالم نوشتم. ...

مدرسه دولتی هستین شما؟

خدایا نینیم رو به خودت سپردمش.❤️میشه لطفا برا سلامتی تو‌دلیم یه صلوات مهمونم کنید  ❤️خداوندا بهترین نعمتی که به من داده ای خودت هستی ❤️پس به اندازه خودت بی نهایت شکررررررر❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با سلام به همگی  پیش اجباری نیست من پسرم و نفرستادم و خودم تو خونه باهاش کار کردم و الان مثل ...

چی کار کردی گلم؟چه کتابی کمک میکنه به بچه های پیش؟؟یا آموزشی که بشه نام ببری

خدایا دوستت دارم میدونم منو به خواست دلم میرسونی.مطمئنم
بله البته امسال دخترم نوشتم غیر انتفاعی

اهان

موفق باشین🌸

خدایا نینیم رو به خودت سپردمش.❤️میشه لطفا برا سلامتی تو‌دلیم یه صلوات مهمونم کنید  ❤️خداوندا بهترین نعمتی که به من داده ای خودت هستی ❤️پس به اندازه خودت بی نهایت شکررررررر❤️
از رو ابلاغیه عکس بزار  اگه راست میگی؟😊

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂ابلاعیه رو همون اول خرداد بردن مدرسه نصب کنن.مرض ندارم دروغ بگم.هم داداشم هم مامانم هم عموم هم دوتا رنعموهام هم عمم هم سوهرش معلمو ناظمو مدیرن.

😂😂😂کلا ازین تاپیک رفتم.شماهایید منو هی ریپلای میکنید مجبور برگردم اینجا.والا نمیدونستم عکسش به کارم میاد وگرنه حتما حتما عکس میگرفتم برات.نمیخواد مچ منو بگیری.چون خودم حوصله کل کل ندارم.من از اولم چیزی که دیدم اینا دارن تایپ میکننو نوشتم برا اسی.نمیدونستم خانومای اینجا کارمند وزارتخونه هستن😂😂

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂ابلاعیه رو همون اول خرداد بردن مدرسه نصب کنن.مرض ندارم دروغ بگم.هم داداشم هم مام ...

منم مطمعنم که شما اشتباه میکنی ،کل خاندانتم مدیرو معلمو ناظم باشن فرقی نمیکنه شما اگه الان دوباره به اون ابلاغیه نگاه کنی میبینی که ما درست میگیم و روی حرف کاملا اشتباه اینقدر اصرار داشتی😉توصیه میکنم یه زنگ به یکی از خاندان معلم مدیرو ناظمت بزن تا قشنگ توجیه بشی

[QUOTE=140005257]اطلاعات غلط ندادم.چرا اینجوری حرف میزنی؟؟چیزی که دبدم و دارم میبینیم گفتم.عموم و داداشم ناطم هستن آخه عزیزم همکلاسیا پسرمن اوناکه نیمه دوم بدنیااومدن هفت سالشون میشه براکلاس اول ولی نیمه اولیا ۶ساله میرن،تاحالاهم ندیدم بچه ای۸ساله بره کلاس اول مگه موردخاصی بوده باشه

یعنی چی مهداصلیش؟؟؟ سال دیگه میره کلاس اول دیگه

چی بگم عزیزم آموزش پرورش باید به فکر یه برنامه ریزی درست باشه تو این وضعیت

کسی رو قضاوت نکن...اون فقط گناهاش با گناهای تو فرق داره💜👑
چی کار کردی گلم؟چه کتابی کمک میکنه به بچه های پیش؟؟یا آموزشی که بشه نام ببری

عزیزم من خودم رشتم مربی پیشه

اصلا نیاز به بردن به پیش ندارید .من امروز بچمو کلاس اول ثبت نام کردم.هیچی هم نگفت مدیرش

تو خونه هم اول اعداد و شروع کردیم .الان تا ۱۰۰میتونه بشماره.از ۲۰ به قبل هم می‌تونه بگه.یه کتاب پیش براش گرفتم .فصل ها و روزای هفته و ..... خیلی چیزا داره باهاش کار کردم .مگه مربی پیش چیکار می‌کنه که ما نتونیم 

اللهم عجل لولیک الفرج

سلام   صبح عالیتون بخیر 

عزیزان خبر خوب برای مامانایی که دوست دارن بچه های گلشون تو مقطع پیش دبستانی مجازی صفر تا صد رو اموزش ببینه ...شرایط خوبی رقم خورده براشون با ماهی فقط و فقط پنجاه هزار تومن به صورت انلاین زیر نظر مهد توسط مربی مجرب  میتونن اموزش ببینند جهت کسب اطلاعات با شماره ۰۹۳۰۱۵۰۸۳۴۴ تماس بگیرین ....استارتر عزیز ببخشید بدون کسب اجازه پیام گذاشتم انشالله خیر این پیام به زندگی شما هم برسه

سلام   صبح عالیتون بخیر 

عزیزان خبر خوب برای مامانایی که دوست دارن بچه های گلشون تو مقطع پیش دبستانی مجازی صفر تا صد رو اموزش ببینه ...شرایط خوبی رقم خورده براشون با ماهی فقط و فقط پنجاه هزار تومن به صورت انلاین زیر نظر مهد توسط مربی مجرب  میتونن اموزش ببینند جهت کسب اطلاعات با شماره ۰۹۳۰۱۵۰۸۳۴۴ تماس بگیرین ....استارتر عزیز ببخشید بدون کسب اجازه پیام گذاشتم انشالله خیر این پیام به زندگی شما هم برسه

سلام عزیزای دل 🌷تواین شرایط کرونا فرقی نداره بچه ها رو ثبت نام کنید یا ن.چون در هرصورت آموزشها مجازیه.من هر آموزشی ک برای بچه های کلاسم بزارم توی پیجمم کاملا رایگان میذارم میتونید استفاده کنید تا بچه ها برای کلاس اول امادگی داشته باشن.کاربرگ ونمونه سوال هم میذارم.هرجا به مشکل هم برخوردید باکمال میل در کنارتون هستم آدرس پیج اینستاگرامم👈.khaanom.ejaze