2777
2789
عنوان

دوستانی که ایمانشون قویه بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 63 پست

البته این نظر منه هااا 

میگم انگار این دنیا واسه ما انسان ها مثل رحم مادر هستش انگار داخل رحم هستیم و وقتی میمیریم وارد اون دنیا واخرت میشیم 

مثلا نوزاد بخواد از شکم مادرش بدنیا بیاد احتمالا ترس داره و میگه جام اینجا خوبه ومعلوم نیس بیرون چی درانتظارمه !!! ولی وقتی بدنیا میاد از اعضای خانواده واطرافیان محبت وتوجه میبینه دیگه فکرنکنم حتی یه زره خاطره هم واسش بمونه از جایی ک اومده !

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لازم نیست مدام به اون دنیا فکر کنی که آدم خوبی باشی،آدم خوبی باش چون حال خودت بهتر میشه زندگیت قشنگتر میشه،وقتی به کسی بدی میکنی ظلم میکنی حقشو میخوری دروغ میگی حسادت میکنی اولین کسی که آسیب میبینه خودتی روح و درونت سیاه و مریض میشه ،اما وقتی کمک میکنی و خیر میخوای برای همه بدون چشم داشت و فقط برای آرامش خودت و اینکه وظیفه انسانیت بوده کم کم آروم میشی خودت ،خدا هم ازت راضی هستش و کم کم میلینی تو انسان شریف و خوبی هستی نه فقط برای ترس از اون دنیا و عذاب و پاداشش بلکه فقط برای رضایت خدا و آرامش روحت،این به نظرم قشنگتره

قرار نیست که همه مجازات ها اینجا انجام بشه اون دنیا جزای کارشومیبینه

حرف منم همین بود 

میخواستم معاد رو اثبات کنم

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
من یه هدف تعیین کردم که با کلی گناه تهش برسم بهش ولی دو دلم همش دیشب خواب دیدم به بچه که مشکل ذهنی د ...

وقتی میدونی هدفت باعث گناهکار شدنت میشه لطفا قید اون هدف رو بزن یا بدون گناه بفکراون هدف باش

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
هربار یه اشتباه میکنم فورا تو خوابام بهم گوشزد میشه برامم سواله که چرا خدا فورا جوابمو میده

خوشبحالت خواهری توکه اینهمه خدای مهربون دوست داره چرا شک می‌کنی قشنگم 

یکی گفت چرا خدا رو دوست داری🤔 گفتم تو عاشق کسی که هر لحظه میتونه مچت و بگیره ولی به جاش دستتو میگیره 
بعد داشتم میرفتم از پارک پدرش صدام زد برگشتم گف اقکارتو درست کن خیلی ترسناک یود همش نگاه اون بچه میو ...

آرزومه منم ازاین خواب ها ببینم فکرمیکنم اونایی ک همچین خواب هایی میبینن براشون مثل یک هشدار هستش و حس میکنم خدا خیلی دوسشون داره ک ازطریق خواب ب بنده اش هشدار میده .

من خیلی کاهلی میکنم واسه نماز خوندنم اگه همچین خواب هایی منم ببینم شاید باعث شد نمازام قضا نشه ک یک  روز یک وعده میخونم بازتا دوروز خبری نیس 😑😶😔

هربار یه اشتباه میکنم فورا تو خوابام بهم گوشزد میشه برامم سواله که چرا خدا فورا جوابمو میده

این یه گوشزده یکی از استادامون میگفت خدا بنده های خوبشو مثه عینک اگه گردی غباری روشون بشینه زودپاک میکنه بنده های معمولی مثه لباس که هفته ای یبار میندازیم لباس شویی بنده های بدشو مثه فرش خونه که سالی یبار قشنگ میشوریم و میتکونیم مواظب اعمالت خیلی باش 

باباااا دختر تو خیییلی روحت پاکه حیییلی خدا میخادت ک مواظبته و دائم میخاد گم نکنی راهو 

بیا تلگرامم اگه دوس داشتی بچتیم . 

تو گوهر ذاتت الماسه گردو غبار گرفته فقط بخدا قدر خودتو بدون 

صدبار اگر توبه شکستی بازآ. 

خب خدا دوستت داره،نمیخواد پاتو کج بزاری،وقتی قراره با گناه و معصیت خدا به اون هدف برسی پس قیدشو بزن