2777
2789
عنوان

دوستانی که ایمانشون قویه بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 63 پست

تو ماه رمضان شبکه ی ۴هر شب یه برنامه داشت به نام زندگی پس از زندگی

برو سرچ کن بشین ببین

برای وسوسه هم ببین اساتید چه اذکاری رو گفتن انجام بده

ولی بعد این حرفا کشیدن از کار اشتباه همت میخواد

تو یه قدم بردار خدا ده قدم دیگشو برمیداره برات

باید یه استارت بزنی و بمونی

چله نگه داشتن خیلی تاثیر داره

یعنی گناهی رو ۴۰ روز انجام ندی یا ۴۰ روز ذکری رو بگی یا نماز اول وقت بخونی یا روز ی یه صفحه قران با معنی

بالاخره از یه چیزی استارت بزن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آرزومه منم ازاین خواب ها ببینم فکرمیکنم اونایی ک همچین خواب هایی میبینن براشون مثل یک هشدار هستش و ح ...

عزیزم نماز واقعا مهمه،چون اگه نمازمون قبول نشه شک‌نکن بقیه اعمال هم رد میشن،فک‌میکنم نماز نزدیک ترین و بهترین حالت برای نزدیکی به خداونده،آرامش عجیبی هم به آدم میده یه مدت مرتب بخونی لذتشو میچشی دیگه نمیخوای ترکش کنی😍منتظر خواب نمون چون نماز وظیفمونه و خدا قبلا اتمام حجت کرده دربارش🌹🌹

وای گریم گرفت من خیلی گناهکارم خیلی ابجی 😢😢😢

نگو این حرفو عزیز دلم می‌دونی این اشکات چقدر با ارزشه خدا به هرکسی این لطفو نمیکنه ،بهش هشدار بده ،مهربونم توکه اینهمه دلت پاکه برو به سمتش نزار دیر بشه ،منم از خدا فاصله گرفته بودم دلم اشوب بود از همه جا نا امید بودم  ،با ارزشترین دوستم باعث برم سمتش ،باورت میشه حالا فقط منتظر اینم اذان بگن بشینم روبه روش ،هروقت مشکلاتم  زیاده آرزو میکنم کسی پیشم نباشه بتونم راحت باهاش حرف بزنم ،باورت میشه بچه هام فکر میکنن گریه کردن بعداز نمازم جز نمازه وقتی باهام نماز میخونن پسرم به دخترم میگه ببین مامان گریه می‌کنه توهم باید گریه کنی ،به خدا آرامش واقعی فقط پیش خودشه 

یکی گفت چرا خدا رو دوست داری🤔 گفتم تو عاشق کسی که هر لحظه میتونه مچت و بگیره ولی به جاش دستتو میگیره 
باباااا دختر تو خیییلی روحت پاکه حیییلی خدا میخادت ک مواظبته و دائم میخاد گم نکنی راهو  بیا تل ...

وای 😢😢😢 خودم از خودم بدم میاد چرا که نه آیدیتو بده یچتیم 

4:20
هربار یه اشتباه میکنم فورا تو خوابام بهم گوشزد میشه برامم سواله که چرا خدا فورا جوابمو میده

چه خوب که داری مورد عنایت قرار میگیری و چه خوب تر که خودت متوجه هستی خوب و بد رو

فطرتت داره تقلا میکنه راه اشتباه رو نری

یه یا علی بگو 

نیت کن بخاطر خدا این گناهی که مد نظرت هست رو ترک کنی

بعدش نظر بهت چند برابر الان میشه

نگو این حرفو عزیز دلم می‌دونی این اشکات چقدر با ارزشه خدا به هرکسی این لطفو نمیکنه ،بهش هشدار بده ،م ...

😢😢😢چقدر ناراحت کردم خدارو فقط ازش میخوام منو بیخشه حرفات و رو چشم میزارم مررررزسی برام دعا کن ❤❤❤

4:20
😢😢😢چقدر ناراحت کردم خدارو فقط ازش میخوام منو بیخشه حرفات و رو چشم میزارم مررررزسی برام دعا کن ❤❤❤

چشمت سلامت عزیز دلم  تنها کسی که می‌تونه بهت کمک کنه فقط خودتی عزیزدلم تو یه قدم به خاطرش بردار ببین چیکار می‌کنه برات ،چشم حتما فقط اگه  دوست داشتی برامنم  دعا کن  دلم آشوبه 💓

یکی گفت چرا خدا رو دوست داری🤔 گفتم تو عاشق کسی که هر لحظه میتونه مچت و بگیره ولی به جاش دستتو میگیره 
عزیزم نماز واقعا مهمه،چون اگه نمازمون قبول نشه شک‌نکن بقیه اعمال هم رد میشن،فک‌میکنم نماز نزدیک ترین ...

عزیزم خیلی ممنون ازحرفهای قشنگتون 😍😍💖بخدا نمیدونم چرا اینقدر کاهلی میکنم فقط گاهی نماز مغرب وعشاء رو میخونم ازظهرها تنبلی ام میشه یا کلا یادم میره متاسفانه 

صبح ها هم میترسم برم وضو ونماز ☹☹ازتاریکی و نیمه شب میترسم 

وگرنه خیلی دوستدارم نمازمو بخونم ماه رمضان تقریبا خوب بود ولی الان ن دوباره همون اش وهمون کاسه 

یادمه تقریبا روز دوم یا سوم یا شایدم چهارم ماه رمضان بعدازاینکه نماز صبحم تموم شد همونطور ک نشسته بودم یهو دقیقا مثل اینکه تلویزیون جلوت باشه وفیلم پخش شه دو بار دقیقا کامل یادمه بعدازنمازم چندتا کار بدی ک درگذشته ام یا بچگی یا نوجوانی انجام دادم یهو دقیقا حس کردم انگار یکی از اون لحظه ام فیلم گرفته و الان واسم گذاشته پخش شه خودمو دیدم ک مثلا در حق خواهر م بدجنسی کردم عمدا کتکش زدم همزمان ک اون لحظه رو مثل فیلم میدیدم انگار خودمم اونجا بودم ،،،یعنی اگه بدونی چقدررررر شرمنده شدم پیش خدا خیلی ازش خجالت کشیدم 😔😢الانم گاهی یادم میاد خیلی ازخدا خجالت میکشم 

یه جایی شنیدم انسان قبل ازمردنش ۱ یا ۲ دقیقه تمام عمرش وزندگی ای ک داشته مثل فیلم ازجلو چشماش رد میشه ،ولی من این حس رو بعد از نماز دوبار واسم اتفاق افتاد ولی بازم تنبلی میکنم تو عبادت 

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊