2777
2789
عنوان

دوستانی که ایمانشون قویه بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 63 پست

خانمامیشه امضامونگاه کنین لطفا 

من به دستان خداخیره شدم معجزه خواهد کرد🌹اللهم صلی علی محمدوآل محمدوعجل الفرجهم 🌹 خدایادستاموبگیربه حضورت ودستای گرمت بیشتراز همیشه نیازدارم کمکم کن(تیکرآرزوم تموم شد ولی به آرزوم نرسیدم خداشکرت😔💔)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مجازات قتل عمد اعدامه

کسی که صدها نفر رو کشته با یک بار اعدام سزای عملش رو میبینه؟

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

تو این دنیا ب ازای جزم زندان وــ. هست به ازای کارای خوب تندیس و هدیه  ک اینا خود ادما گذاشتن،حالا خدایی ک ما رو افریده این کار نکنه؟

قرارع ما هممون بی حساب و کتاب بریم ؟

اونی ک خوب بوده و اونی ک بد بوده سرانجامش نیست و نابودی باشه؟؟ این عدالت نیس

معلوم نیست سایت تبادل نظر یا تحمیل نظر اگر میتونی محترمانه تبادل نظر کنی من ریپلی کن ✋گر زن ها میدانستند که با نیروهای زنانه شان میتوانند دنیا را تسخیر کنند یک جا نمینشستند💓🌸نیروی یک زن از بازوی مردانه قوی تر است بانوی  گل شاهکار  زیبای  خلقت مخلوق  دلبری  خداوند شادی  تو  شادی  دنیاست 🌸💓💎
دوستان دیشب یه خواب عجیب دیدم هستید یگم 

بگو

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊

چطورممکنه ما فقط برا این چن روزه دنیا خلق شده باشیم و بعد ازمرگ نیست بشیم واینکه این دنیاکاملا پاداش وجزای کارامون رونمیبینیم پس اونا چی میشه

خدایا خیلی شکرت   

من یه هدف تعیین کردم که با کلی گناه تهش برسم بهش ولی دو دلم همش دیشب خواب دیدم به بچه که مشکل ذهنی داره تو پارک اونم شب هوا تاریک بود داشت میقتاد از تاب کمکش کردم 

4:20

بنظرم خدا یه عقل کل به معنای واقعی کلمه هست این رو از ادمها و دنیایه پیچیده  و تمام چیزاهایی که به صورت  تخصصی طراحی و خلق کرده راحت میشه فهمید محاله ممکنه این عقل کل دنیارو بدون هدف و بی نتیجه خلق کرده باشه و به پایان برسونه حتما حتما اون دنیایی هست پرده ها کنار میره و‌خیلی چیزا رو‌میشه