2777
2789
عنوان

خواهرای مجازیم بیاین😔

| مشاهده متن کامل بحث + 9763 بازدید | 479 پست
ممنون  عزیزم بابت روحیه دادن بهم دوستای خوب که داشتم اما اون اوایل چون اوضاعمون خراب بود خجالت ...

چه حیف ، ولی غصه نخور ، ان شاء الله خدا ادمای خوب سر راهت میذاره ، شما پر از امیدی من میدونم روحیه خوبتو بالاخره برمیگردونی .

درست میگی عزیزم ، خدا بهم لطف کرده  واقعا  شایدم مادرش چون با شوهرمم بد کرد، شوهرمم اومد ...

آره طفلی هستن ولی کسایی که حتی انقد بدی میکنن به هردو ولی بازم شوهره انقد چشماش بسته س و عاشق مامانشه که اصلا بدی های مامانشو نمیبینه حتی خوبی های زنشو و تحمل و سازششم نمیبینه و میگه مامانم خوبه تو بدی😐 همینجا کلی داستان خوندم اینطوری . 

به هرحال همه جور موجوداتی هستن ...

بازم خداروشکر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه حیف ، ولی غصه نخور ، ان شاء الله خدا ادمای خوب سر راهت میذاره ، شما پر از امیدی من میدونم روحیه خ ...

چشم عزیزم حتما تلاشمو میکنم 

مرسی، انشالله هر چی تو قلبتونه خدا براتون اجابت کنه

لطف داری گلم ، اگه لایق باشم البته😘❤️ شما هم واسم دعا کن واسه حال روحم و بتونم شاغل بشم

حتما لایقی ان شاء الله

میدونی که خدا به بنده های عزیزترش سختیِ بیشتر میده .

ان شاء الله هر چی خیر از خدا مبخوای بهت بده بزودی زود .

عزیزم بیا ادامه داستان زندگی

عزیزم واقعا ناراحت شدم.برای خودت شوهرت و دختر نازت آینده ای روشن رو آرزو میکنم.امیدوارم همیشه دلت آروم و شاد باشه.و شاهد موفقیتهای خودت و در آینده دختر عزیزت باشی.ممنونم که دعوتم کردی تا داستان زندگیت رو بخونم.😘😘

یادبگیر بیشتر کارهایی که انجام میدی دلیل و منطق نمیخواد، انجام بده چون دوست داری،چون باحاله.چون دلت خوش میشه...
حتما لایقی ان شاء الله میدونی که خدا به بنده های عزیزترش سختیِ بیشتر میده . ان شاء الله هر چی خیر ...

نظر لطفته.

انشالله عزیزم 🙏❤️ با دعاهای شما

راستی اسم واقعیم مریم نیستا و همه اسمایی که اینجا گفتم

عزیزم واقعا ناراحت شدم.برای خودت شوهرت و دختر نازت آینده ای روشن رو آرزو میکنم.امیدوارم همیشه دلت آر ...

ممنون عزیزم که وقت گذاشتی و داستان زندگیمو خوندی،

مرسی از دعای قشنگت

انشالله شما هم هر چی از خدا میخوای بهتون بده🙏❤️😘