2777
2789
عنوان

خواهرای مجازیم بیاین😔

| مشاهده متن کامل بحث + 9763 بازدید | 479 پست
حتما افسردگی تو درمان کن وگرنه دخترتم مبتلا میشه بردرشوهرات بچه دارن همشون؟

نه گلم همون برادرشوهر متاهلم که مادرشوهرم بچه نیومده اونا رو میزد تو سرم، به مشکل خوردن و هنوز بچه دار نشدن و میرن دکتر 

اون یکی برادرشوهرمم هنوز مجرده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم الهی شما که انقد سختی کشیدی تا اخرشم پشت شوهرت بودی الان به زندگیت و دخترت برس گذشته رو فراموش ...

مرسی عزیزم ،توکلم به خدا بوده و‌هست، تو دو سه صفحه اخرم نوشتم که هر کدومشون یه جورایی خدا جوابشونو داده

اما خب منم دیگه اون ادم سابق نشدم و روحم داغون شده

بیا گلم، ادامشو تایپ کردم ، میخوام الان بزارم

ممنون عزیزم که صدام کردی بیام. داستانتو کامل خوندم خیلی اذیت شدی و البته خیلی صبور بودی ایشالا از همین لحظه به بعد هر روز شادتر و خوشبخت تر از دیروز بشی ایشالا آرامش و رفاه و آسایش تون روز به روز بیشتر و بیشتر بشه . امیدوارم مادرشوهرتم روز به روز بیشتر از دیروز مجازات بشه و به سزای اعمالش برسه حقشه ...

خوشبخت باشی عزیزم فقط خیلی مراقب دخترت باش و هیچ وقت دیگه با خانواده شوهرت ارتباط برقرار نکن و دخترت رو با اونا تنها نزار حتی بعد از ۲۰ سال ممکنه زهرهای روی هم تلمبار شده ای داشته باشن خدایی نکرده گولشون رو نخور هیج وقت.

موفق باشی و خوشبخت 😍🌹🌹🌹

ممنون عزیزم که صدام کردی بیام. داستانتو کامل خوندم خیلی اذیت شدی و البته خیلی صبور بودی ایشالا از هم ...

خواهش میکنم عزیزم

ممنون که وقت گذاشتی و داستان زندگیمو خوندی

ممنون بابت دعای قشنگت، با دعا های شما خیلی حس خوبی بهم دست میده،

انشالله شما هم هر چی از خدا میخواین بهتون بده 🙏❤️😘

اره گلم دیگه میخوام پشت دستمو داغ بزارم و یادم بمونه و یه روزی خام نشم و گول بخورم و باهاشون رابطه داشته باشم.

اخه خیلی جالبه مادرشوهرم هر جا میشینه میگه عروسم نمیزاره پسرم بیاد پیشم، اونو ازم گرفته

اخه یکی نیست بگه خودت به کارایی که در حقش کردی با دستای خودت انداختیش دور...

الان این حرفا رو با چه رویی پیش مردم میگی!!!

عزیزم الهی شما که انقد سختی کشیدی تا اخرشم پشت شوهرت بودی الان به زندگیت و دخترت برس گذشته رو فراموش ...

ممنون عزیزدلم 

انشالله سعی میکنم که بتونم حال روحیمو که داغون شده درست کنم،

خدا جواب هر کدومشونو یه جورایی داده ، تو صفحات اخر نوشتم گلم

خواهش میکنم عزیزم ممنون که وقت گذاشتی و داستان زندگیمو خوندی ممنون بابت دعای قشنگت، با دعا های شما ...

بزا انقدر بگه تا جونش دربیاد هر وقت پشت سرت حرف میزنه بدون انقدر ازت حرصش گرفته و داره میسوزه و فکرش درگیرشماس که داره جون میده و وقتی شما محل نزارب بیشتر حرصی میشه 😁 بزار بترکه ولی به حرفاش اهمیت نده همه میشناسنش مگه نمیگی باهاش قطع رابطن پس اصلا نگران حرفاش نباشین راحت زندگیتونو بکنین 

بزا انقدر بگه تا جونش دربیاد هر وقت پشت سرت حرف میزنه بدون انقدر ازت حرصش گرفته و داره میسوزه و فکرش ...

اره شوهرمم حرف شما رو میزنه، میگه داره میسوزه که تو توی زندگیت محکم وایستادی و زندگیمونو کم و زیاد ساختیم

اره دقیقا تنها شده و بی اعتبار، میره پیش همسایه ها حرف میزنه😐 یا پیش فامیلای زنداداشم

سلام ! منم همه داستانتو خوندم ، خیلی زندگی سختی داشتی خیلی ... اما تسلیم نشو ، اجازه نده حالت بد باشه ، نمیدونم چند سالته ولی قطعا جوانی ، خدا بدی های خانواده همسرت رو قطعا جواب میده ریز به ریزشو شک نکن ، ان شاء الله حال خودت و همسرت و فرزندت روز بروز بهتر از قبل باشه و چشم بد الهی ازتون دور باشه که چقد هوای هم رو دارین ، ان شاء الله عروسی دخترت و خوشبختیشو ببینی و همه غصه هات یادت بره ... مراقب حال دلت و بچت و همسرت باش ، خدا آدمو فراموشکار خلق کرده ، اگه سعی کنی روحیتو شاد کنی همه زجرایی که بهت وارد شده یادت میره . شما دختر خوش قلب و صبوری هستی کاملا مشخصه ...

الهی که خدا هیچکسو محتاج دیگری نکنه ...

احتمال داره این مادرشوهرت بعدا هیچکس به دادش نرسه جز خودت ، هواشو حتما داشته باشه ، خیر و خوبی نصیبت ان شاء الله

سلام ! منم همه داستانتو خوندم ، خیلی زندگی سختی داشتی خیلی ... اما تسلیم نشو ، اجازه نده حالت بد باش ...

ممنون که وقت گذاشتی عزیزم داستان زندگیمو خوندی😘❤️🙏

خیلی قوی بودم این سال ها ، اما انگار دیگه حال جنگیدن با روحیه داغون خودمو ندارم،

ممنون بابت تعریفات ، این لطف شماست که منو اینجوری میبینین.

البته با حرف های شما خواهرای گلم میخوام سعیمو باز بکنم

اره شوهرمم حرف شما رو میزنه، میگه داره میسوزه که تو توی زندگیت محکم وایستادی و زندگیمونو کم و زیاد س ...

فقط خداروشکر که وسط این همه بدبختی شوهرت میدونه مامانش بده و طرف تو رو میگیره و با قطع ارتباط موافقه عزیزم این خودش یعنی ته خوشبختی 😍 فک کن روزی چندصد هزار اینجا تاپیک میزنن که مادرشوهرشون افریطه و عجوزس بازم شوهرشون نوکر و عاشق مامانشه و به زنش ظلم میکنه . ازین نظر واقعا جای شکر داره به نظرم

فقط خداروشکر که وسط این همه بدبختی شوهرت میدونه مامانش بده و طرف تو رو میگیره و با قطع ارتباط موافقه ...

درست میگی عزیزم ، خدا بهم لطف کرده  واقعا 

شایدم مادرش چون با شوهرمم بد کرد، شوهرمم اومد طرف من

اگه مثلا فقط با من بد میبود و با شوهرم خوب ، شاید شوهرمم طرفم نمیشد😅

ممنون که وقت گذاشتی عزیزم داستان زندگیمو خوندی😘❤️🙏 خیلی قوی بودم این سال ها ، اما انگار دیگه حال ...

بله بله حتما تلاشتو بکن ، شما خیلی ما شاء الله قوی هستی خیلی ، مطمئن باش اگر بخوای و تلاش کنی میتونی ، یه یا علی بگو و شروع کن ، بعد تازه اگر برات ضرر نداره شربت ها و میوه های فرحبخش بخور مدام ، مثل شربت زعفران یا دمنوشش ، یا انگور و ... عدس کم بخور ، اینا هم اثر میگذاره .

با دوستای خوب اگر داری رفت و امد کن حتما خیلی موثره .

بله بله حتما تلاشتو بکن ، شما خیلی ما شاء الله قوی هستی خیلی ، مطمئن باش اگر بخوای و تلاش کنی میتونی ...

ممنون  عزیزم بابت روحیه دادن بهم

دوستای خوب که داشتم اما اون اوایل چون اوضاعمون خراب بود خجالت میکشیدم از زندگیم  چه دوستام چه فامیلام با خبر بشن و تقریبا خیلی وقته باهاشون در تماس نیستم، هرچند با اون نیومدن خانواده شوهرم  تو جشن بچم ،همه فامیلم متوجه شدن