2777
2789
عنوان

خواهرای مجازیم بیاین😔

| مشاهده متن کامل بحث + 9763 بازدید | 479 پست
ممنون عزیزم که وقت گذاشتی و داستان زندگیمو خوندی، مرسی از دعای قشنگت انشالله شما هم هر چی از خدا م ...

فدات عزیزم.زنده باشی گلم.❤😘

یادبگیر بیشتر کارهایی که انجام میدی دلیل و منطق نمیخواد، انجام بده چون دوست داری،چون باحاله.چون دلت خوش میشه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نظر لطفته. انشالله عزیزم 🙏❤️ با دعاهای شما راستی اسم واقعیم مریم نیستا و همه اسمایی که اینجا گفتم

اِ منم حس کردم اسم واقعیتون مریم نیست ، راستی نوشته هاتونو یه جا کپی کنید و داشته باشین ، شاید یه روز کتابش کردید .

اِ منم حس کردم اسم واقعیتون مریم نیست ، راستی نوشته هاتونو یه جا کپی کنید و داشته باشین ، شاید یه رو ...

اره گلم اوایل داستان گفتم مثلا اسمم مریم

فکر خوبیه ، بقیه چیزایی که  به خاطر خیلی طولانی نشدن حذف کردمو هم بهش اضاف کنم،

اره گلم اوایل داستان گفتم مثلا اسمم مریم فکر خوبیه ، بقیه چیزایی که  به خاطر خیلی طولانی نشدن ...

اره دقیقا همین کامل کردن هم تو ذهنم بود ، یه رمان با داستان واقعی میشه و خیلی هم آموزنده .

عزیزم ب نظرم اگ مادر شوهرت ده درصد مقصر بوده تو نود درصد مقصر بودی.. شما انگار دوس داشتی با اعصاب خودت بازی میکردی ک همش میرفتی اونجا؟؟؟ ادم ی بار دو بار سه بار ده بار ک تحقیر میشه دیگه زیر بار حرف زور نباید بره ک.. خودتون و مادرتون چرا اینقد اصرار ب بودن اونا تو هراتفاقی از زندگیتون داشتین.. شوهرتم ک ماشاالله هیچوقت نمیخواسته دل خانوادشو بگیره هیچ صحبتی نمیکرده.. اصلا شما چطورتونستی اینقدخودتو حقیر کنی بابت هر چیزی بری خونه ی اونا.. واقعا اعصابم خرابهدست چپم درد گرفتاصلا نمیتونم درک کنم این حجم از توهین و این حجم از سادگی و کوتاه اومدن

عزیزم ب نظرم اگ مادر شوهرت ده درصد مقصر بوده تو نود درصد مقصر بودی.. شما انگار دوس داشتی با اعصاب خو ...

بعد سال ها به حرف الانت رسیدم عزیزم

اخه همیشه شعار مامانم بود که با خوبی و محبت ، دور از جون همه ، سگ وحشی هم خوب میشه

همچین ادمی هم تا حالا ندیده بودیم و نشنیده بودیم که میتونه انقدر سنگدل باشه

ما فکر نمیکردیم با هر دفعه کوتاه اومدنم ، مادرشوهرم وقیح تر بشه،

اخه ما تو شهر کوچیک بودیم و خانوادممو همه میشناختن و به  خوبی ازمون یاد میکردن، نمیخواستیم حرفممون نقل و نبات دهن مردم بشه و برای خودمون بد میدونستیم

تلاش میکردیم که اوضاع اروم شه ، اما بعدها. متوجه شدیم واقعا اگه کسی ذاتش خراب باشه، درست نمیشه،

ببخش گلم  با خوندن داستان زندگیم باعث ناراحتیت شدم❤️❤️