2777
2789
عنوان

خواهرای مجازیم بیاین😔

| مشاهده متن کامل بحث + 9763 بازدید | 479 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من جات بودم هر روز دعای نجات از شر دشمن تو مفاتیح هست می خوندم چند خطه بیشتر نیست ولی جواب میده

مرسی

منم همون به زبون خودم هر روز با خدا حرف میزدم و ازش میخواستم که در برابر اینا ازم مراقبت کنه

خواهری برات دعا میکنم ، تو هم با دل شکسته ات برا ما دعا کن ، خدا از مادرشوهرت نگذره ان شاالله

ممنون عزیزم که دعام میکنی،

چشم من قبلا هم همیشه موقع دعا واسه حاجت همه نینی سایتیا دعا میکردم

واسه شما هم مجددا دعا میکنم❤️❤️

دیشب منتظر موندم نیومدی گفتم حتما حوصله نداشتی  یادم رفت گیلاس خانومو تگ کنم بخونه

دیشب بر خلاف شبای دیگه وقتی گوشیمو گذاشتم تو شارژ و منتظر بودم یکم شارژ بشه ، ناخواسته خوابم برد،

ببخشید واقعا که منتظرتون گذاشتم

راستی یادم رفت بگم، ما دو سال پیش یه خونه کوچیک هم قبل گرونی خریدیم.

و اینم یادم رفت بگم که مادرشوهرم الان تازه جلو افتاده و کارای خودشو نمیگه، و همه جا پر کرده که عروسم نمیزاره پسرم بیاد پیشم ،

نمیگه که خودم با کارای خودم پسرمو انداختم کنار

دیشب بر خلاف شبای دیگه وقتی گوشیمو گذاشتم تو شارژ و منتظر بودم یکم شارژ بشه ، ناخواسته خوابم برد، ب ...

دیگه اصلا فکرشو نکن بزار هرچی میخواد بگه به جهنم عجب بی چشم و رویی این مادر شوهرت

خداروشکر که ازدواج نکردم و مجردم

"هرچیزی لایق توجه مَن نیست"...💞