2777
2789
عنوان

خواهرای مجازیم بیاین😔

| مشاهده متن کامل بحث + 9763 بازدید | 479 پست
خلاصه زندگیمونو همونطوری  ادامه دادیم و کلا دیگه قطع رابطه کردیم، از اونا هم خبری نشد دیگه و دو ...

همینطوری هر هفته پدرشوهرم میگفت شوهرم دخترمو میبرد تا ببینتش، بعد این همه سال که ازما اجاره مغازه میگرفت، گفت دیگه نمیخواد اجاره بدی بهم

کم کم پدرشوهرم به شوهرم گفت دخترو یه روز بیار خونه تا مامان هم ببینتش،

من اول حرصم گرفت که یادشون رفته چکارا باهام نکرده مادر شوهرم

اما بعدش گفتم حتما متوجه شده و پشیمونه از کاراش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همینطوری هر هفته پدرشوهرم میگفت شوهرم دخترمو میبرد تا ببینتش، بعد این همه سال که ازما اجاره مغازه می ...

خلاصه باب رابطه کم و بیش باز شد و ما هفته ای یه بار میرفتیم خونشون، اما هنوز دو ماه نشده بود که باز مادر شوهرم اون روی هیولاییشو نشون داد و این دفعه به جز کارهای قبلیش از طریق بچم منو ازارمیداد، مثل بچه کوچیکا سر به سر دخترم میزاشت، لجشو درمیاورد، تحقیرش میکرد،

شبایی که از اونجا میومدیم دخترم مثل دیونه ها میشد انقدر که حرصش میداد

میخواست یه جورایی دخترم بدون اعتماد به نفس و عصبی بشه

حالا بقیه کاراشو همچنان با من انجام میداد ،برام  دیگه مهم نبود

اما دیگه واسه بچم نمیتونستم

یا مثلا میرفتم خونشون ، خودم شام  اینا که میزاشتم میگفت تو نخور، بیا ماست و نون بخور

اوووه خیلی کارای تعجب برانگیزی داشت