2777
2789
عنوان

خواهرای مجازیم بیاین😔

| مشاهده متن کامل بحث + 9763 بازدید | 479 پست
دیگه الان خونه مامانمم خیلی خیلی کم چون اصلا نمیتونم و حوصله ندارم، تو جمع ها و مهمونیا که اصلا ...

حتما افسردگی تو درمان کن وگرنه دخترتم مبتلا میشه

بردرشوهرات بچه دارن همشون؟

در پی هر قضاوت شما یک نفر می جوشد یک نفر میسوزد یک نفر می میرد قبل از آنکه زبانت آلوده به کشتن کسی شود حرف های خامت را بگذار خوب بپزد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فدا سرت  منم دوباره شرکت کردم و هر دوبار رد شدم البته من کتاب ندارم و همینجوری با االله و بسم ...

مادرشوهرم ، الان اون برادر شوهرم و جاریمم باهاش قطع رابطه هستن

خواهرای مادرشوهرم و زن داداشش و جاریش باهش قهرن،

مادر شوهرم تنهای تنها مونده

و اون برادر شوهرمم که باعث تهدید به سقط بچم داشت میشد چند سال بعد توی دستش تومور دراورد و عمل کرد ، الان خوبه و هر سال ازمایش و اینا میده و تحت نظر دکتره

منم تا ۴ سالگی پدربزرگم ندیده بود.... مامان منم خیلی کشید......

خدا لعنتشون کنه ماها تو این اتیش میسوزیم😥

در پی هر قضاوت شما یک نفر می جوشد یک نفر میسوزد یک نفر می میرد قبل از آنکه زبانت آلوده به کشتن کسی شود حرف های خامت را بگذار خوب بپزد
دیگه الان خونه مامانمم خیلی خیلی کم چون اصلا نمیتونم و حوصله ندارم، تو جمع ها و مهمونیا که اصلا ...

زندگی ادامه داره..... تازه وقت شادی و نشاطتت بخاطر دخترت هست..

من ۳۵ سالم هست و مجردم، تمام علائم بالا رو سعی می کنم درونم فعال میشه از خودم دور کنم.... 

الانم مثل خودت بیدارم....

بزرگترین هدیه که دخترت هست خدا بهت داده پس بخاطرش بجنگ و شاداب باش

عزیزم اگ میتونی ی مشاوره برو حیفه واقعا این همه سختی ک کشیدی برا سرپا نگه داشتن زندگیت الان بخوای با غصه و افسردگی ادامش بدی وممکنه تو روحیه دخترتم اثر بذاره!!!!! 🤲ولی از ته ته ته ته قلبم 💓برات  آرزوی حال خوب وشفای شوهرت وخوشبختی هرسه تاتون میکنم!!!!🤲 😍😍😍😍❤️❤️

زندگی ادامه داره..... تازه وقت شادی و نشاطتت بخاطر دخترت هست.. من ۳۵ سالم هست و مجردم، تمام علائم ب ...

انشالله شما یه بخت خوب و بی دردسر داشته باشی

باور کن مجرد بودن خیلی خیلی بهتره تا ادم ازدواج اینشکلی داشته باشه

خدا لعنتشون کنه ماها تو این اتیش میسوزیم😥

خود این آدما از همه بدبخت ترن..... اینقدر زندگی های زناشوییشون افتضاح هست و باهم کل کل دارن که من یکی شجاعت ازدواج پیدا نکردم.... پدرمون رو در آوردن..... کاش هوو داشتن و به خودشون مشغول بودن تا آتش ریختن به جون خونه های دیگه‌..... 

عزیزم اگ میتونی ی مشاوره برو حیفه واقعا این همه سختی ک کشیدی برا سرپا نگه داشتن زندگیت الان بخوای با ...

قربون محبتت، اره قوی بودم اما الان انگار نمیتونم توان جنگیدن با روحیه خودمم ندارم حتی

برم مشاور و دکتر میدونم بهم قرص اعصاب میده و میترسم دپرس تر بشم

با دعای قشنگت خیلی خوشحالم کردی گلم

خدا رو شکر 

برای این حالت هیچکس به اندازه خودت نمیتونه بهت کمک کنه سعی سر خودتو گرم کنی کار که حتما نباید دولتی باشه موقت برو یه جایی مشغول شو که حداقل از این حال و هوا دربیای

"هرچیزی لایق توجه مَن نیست"...💞