2777
2789
عنوان

خواهرای مجازیم بیاین😔

| مشاهده متن کامل بحث + 9763 بازدید | 479 پست
دیگه اصلا فکرشو نکن بزار هرچی میخواد بگه به جهنم عجب بی چشم و رویی این مادر شوهرت خداروشکر که ازدوا ...

خیلی خیلی عجیبه

نه عزیزم همه ازدواجا که مثل من نیست

انشالله که از اون ازدواجای با ارامش و خوشی قسمتتون بشه🙏❤️😘

خیلی خیلی عجیبه نه عزیزم همه ازدواجا که مثل من نیست انشالله که از اون ازدواجای با ارامش و خوشی قسم ...

خدا عجب صبر و تحملی بهت داده امیدوارم حال دلت و حال همسرت خوب بشه و بهترین ها رو برات آرزو میکنم عزیزدلم😘😘

"هرچیزی لایق توجه مَن نیست"...💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا عجب صبر و تحملی بهت داده امیدوارم حال دلت و حال همسرت خوب بشه و بهترین ها رو برات آرزو میکنم عزی ...

ممنون از دعای قشنگت، خدا دید دیگه خیلی پوست کلفتم😅😅

انشالله  خدا برای شما هم بهترین زندگی و شادی و حاجت قلبیتونو فراهم کنه🙏🌺

اره گلم ، تا حدودی هر کدومشون گرفتن ، ادامش تو  دو صفحه ی اخر گفتم

اره خوندم خودم معتقدم زمین بدجور گرده برای خمین خیلی از حق الناس میترسم تا اونجایی ک بتونم سعی میکنم دل نشکنمو حق الناس گردن خودم نذارم

دختر گل مامان خوش اومدی به زندگیم😘😘😍😍
حیف و صد حیف که آدمای درجه یک و با شرافتی مثل شما میفتن تو چنگ یه سری موجود کفتارصفت.. مطمئنم زندگی ...

ممنون گلم ، این نظر لطف شماست

این تعریفایی هم که میکنی خیلی برام لطفتونو میرسونه، اونجوریام نیستم عزیزم

ممنون بابت دعای قشنگت، انشالله🙏❤️

اره خوندم خودم معتقدم زمین بدجور گرده برای خمین خیلی از حق الناس میترسم تا اونجایی ک بتونم سعی میکنم ...

بله عزیزم ،  خدا از حق خودش میگذره اما از حق بندش نه،

انشالله دیگه همچین ادمای ظالمی به دنیا نیان که دخترای دسته گل کوچوکمونو اذیت نکنن

بله عزیزم ،  خدا از حق خودش میگذره اما از حق بندش نه، انشالله دیگه همچین ادمای ظالمی به دنیا ن ...

انشالا نی نی تو راهی منم مثل یچه شما دختره دختر خیلی شیرینه درسته؟

انشالا نی نی تو راهی منم مثل یچه شما دختره دختر خیلی شیرینه درسته؟

اخی عزیزم‌خدا حفظش کنه، دخترا ماهن و شیرین زبون

انشالله به سلامتی زایمان کنی و فندوقتو بغل بگیری ، اگه دوست داشتی موقع  بارداری و زایمانت دعام کن که دعات مستجابه،

دختر وقتی به دنیا بیاد صد بار بیشتر دلبری میکنه و خودشو تو دل مامان باباش بیشتر جا میکنه

مادر شوهرت روان پریش بوده و باید تیمارستان بستری میشده اصلا نمیتونم کاراشو درک کنم.عصبی شدم

اره گلم منم به این باور رسیدم که یه عقده درونی داشته و سر من خالی میکرده و حس خوبی بهش دست میداده انگار

اخی عزیزم‌خدا حفظش کنه، دخترا ماهن و شیرین زبون انشالله به سلامتی زایمان کنی و فندوقتو بغل بگیری ، ...

مرسی عزیزم ایشالا دختر تو هم همیشه سالم باشه و سفید بختیشو ببینی چشم اگه لایق باشم حتما دعات میکنم گلم

گلم زندگیت خیلیییی شبیه مادرمه مادر من از خانواده خودش شانس نیاورد با این تفاوت خواستگارای خیلی خوبی ...

هوای مادرتونو بیشتر داشته باشین عزیزم، میدونم روحش خیلی اذیت شده

چشم  گلم سعیمو میکنم

اسی خوبه که الان خوشحالی عزیزم راستی یه چیزی تو ایران مدرک تحصیلی به درد نمیخوره و تو که میدونستی ...

خوشحالم که شما اشتباه منو نکردین

خیلی خوبه ، نمیدونستم عکاسی درامد خوبی داشته باشی

همیشه موفق باشی عزیزم و خوشبخت بشی❤️🌺😘