2777
2789

امروز یکی از وحشتناک روزای زندگیم بود اصلا نمی‌خوام تعریف کنم ولی عجیب تنهام عجیبا!!! انقد تنهام که دلم میخواست یکی امن باشه بغلم کنه بگه بیدار شو این زندگی ک تا الان کردی کابوسی بیش نبوده ولی از پناه بردن به آدما میترسم جدا از اینکه درک نمیکنن ضربه هم میزنن انقد حالم بده میگم من چجوری می‌خوام این روزارو بگذرونم با خودم میگم یه گربه که خیلی دوست دارم بگیرم حداقل اون بشه پناه تنهاییام ولی میگم اون حیوون چ گناهی کرده بخاطر تنهاییام بگیرمش وقتی مطمئن نیستم سرپرستی خوبیم! کلا خیلی حالم بده خیلی سخته که همه چیو تنها رو دوشت حمل کنی حتی بدترین دردارو!!!! خستم اندازه ی دنیا خستم نه مرگ علاجمه نه زندگی فقط وجود نداشتن یا یک معجزه اندازه بزرگ بودن خدا می‌تونه منو از این حال در بیاره💔🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیتونم به خدا هم پناه ببرم با این صحنه هایی ک دیدم ولی می‌دونم تنها کسی که می‌تونه درکم کنه خداست🙂

ميتوني عزيزم. رو به قبله بشين فقط به خدا فكر كن. به دلت ارامش ميده

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

مشهدم🙂ولی اصلا شرایط نیست برم اوضاع خونه قمر در عقربه 🙂🙃

کش میشد بری من ک خیلی حالم گرفته ی ساعت پیش داشتم عکس فیلما حرم ک گرفته بودم میدیدم  حضرت فاطمه معجزه کنه برا هممون 

کش میشد بری من ک خیلی حالم گرفته ی ساعت پیش داشتم عکس فیلما حرم ک گرفته بودم میدیدم حضرت فاطمه معجز ...

به حق اسمم که فاطمس خود خانم فاطمه زهرا برام خانومی کنه من موندم چجوری می‌خوام این روزارو بگذرونم حتی با خودم میگم یعنی تا یکماه دیگه میتونم بگذرونم این روزارو ؟!