2777
2789
عنوان

کسی هست که عفونت و ترشح سبز داشته باشه و خوب شده باشه؟ خسته ام

| مشاهده متن کامل بحث + 4925 بازدید | 80 پست
هم بخورم هم بشینم توش ؟ تو هر دو رو انجام دادی عزیزم؟؟ هر روز بشینم؟

آره. من نه ننشستم توش ولی شنیدم میگن بشینی خوبه ولی اگه اعتماد نداری نشین فقط دم کن بخور. حتی پدر من ریه هاش عفونت گرفته بود یه ماه اینا خورد خوب شد الان سالمه 

ای جماعت عاشقم من... عشق جذابم حسین دی.... هچکسه باش ایرمرم چون منیم اربابیم حسین دی 😭😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سها جان بالاخره عفونتت خوب شد؟ شوهرت هم دارو مصرف کرده؟ دکتر من برای شوهرمم قرص نوشت اینبار

چرا بعضیها وقتی جواب سوالی رو نمیدونن الکی کامنت میذارن؟با ذوق میایم اعلاناتو باز میکنیم که یکی پیدا شده جواب سوالمو میدونه بعد میبینیم یه چیز بی ربط گفته!
عزیزم نهههه همونجورم  خسته ام

شوهرت هم باید درمان بشه

من که لاکتوواژ استفاده کردم بدتر شدم اما فمی لاکت خوب بود بعد تموم شدن آنتی بیوتیکهامون فمی لاکتو ادامه میدیم.

منم دوساله دارم میسوزم

چرا بعضیها وقتی جواب سوالی رو نمیدونن الکی کامنت میذارن؟با ذوق میایم اعلاناتو باز میکنیم که یکی پیدا شده جواب سوالمو میدونه بعد میبینیم یه چیز بی ربط گفته!
شوهرت هم باید درمان بشه من که لاکتوواژ استفاده کردم بدتر شدم اما فمی لاکت خوب بود بعد تموم شدن آنتی ...

شوهرم میدونم اصلا نداره 

چون دو ماه یکبار شاید رابطه باشه 

تو ای مدت حتی یه روزم خوب نشدم... 

من لاکتواژ خیلی استفاده کردم 

حتی یبار یک ماه استفاده کردم واژینال کردم 

وله دریغ از کمی تغییز

همونجور ترشح..

فمی لاکت رو استفادع نکردم واژیناله؟ یا خوردنی؟ 

علایمت چیه عزیز؟ ترشخت جحوزیع؟

شوهرم میدونم اصلا نداره  چون دو ماه یکبار شاید رابطه باشه  تو ای مدت حتی یه روزم خوب نشد ...

لباس زیرم خیلی زرد میشه وسطهاش چیزهای سبز هم میبینم.

یه محلول دارم برای شستشو وقتی با اون میشورم لخته های سفید میاد بیرون همراهشم سبز هست.

با اون بهتر میشم.

اما این بار شوهرم هم دارو بخوره خودم هم با محلول مرتب شستشو بدم تا کامل خوب بشه بعد شروع کنم فمی لاکت

فمی لاکت باکتریهای مفیده ولی خوراکیه از لاکتوواژ خیلی بهتره من با لاکتوواژ سوزش گرفتم بدتر شدم

البته من خارشم اصلا ندارم ولی سوزش شدیدی میگیرم انگار پوست اون قسمت زخم شده باسه

البته من خارشم اصلا ندارم ولی سوزش شدیدی میگیرم انگار پوست اون قسمت زخم شده باسه

من فقط ترشخ سبز کشدار و سفید لوسینی دارم با درد زیز شکم

سوزش و خارش و بو اصلا تدارم 

همین ترشح و درد امونم بریده چندساله

ببین بعضی از ترشحات طبیعی سفیدن و گاهی چسبناک بستگی ب دوره سیکلت داره  ترشحاتت چجوریع ؟؟ من ک ...

من انواع و اقسام ایزانی و خارجی و پماد و امپول و گیاهی چقد استفاده کردم

بخدا خوب نشدم 

چی استفاده کرده خاذجی؟؟ 

عفونته بزا من ، سبزه کشدار و درد زیز شکم 

من قبلش یعنی ۶ سال پیش اصلا  پاک پاک بدون ترشح بودم

عزیزم بنظرم شما هم یه دوره فمی لاکت و لاکتوفم بخور.

از هرکدوم روزی یه دونه

این بار که دارو مصرف کردی و بهتر شدی بلافاصله این قرصها رو شروع کن از هر کدوم روزی یه دونه.