2777
2789

هی یو حتما می خوام یه غلطی بکنم که درخواست دادم فکر نکن نمی فهمم میای نی نی سایت خوب میفهمم خر نیستم به خدا کارتتت دارم  نمی خوام بکشمت به خدا   من نمی فهمم فکر کردی کی هستی که طاقچه بالا میندازی لطفا زود درخواستمو قبول کن کارم لنگه 

الهی و ربی من لی غیرک   انصافا خودمونیما همیشه خدا هوامونو داره   دورش بگردممممممممم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو اینجا هر دیقه هزار تا درخواست دوستی رد و بدل میشه😐😐😐چه توقعی داریا

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
تو اینجا هر دیقه هزار تا درخواست دوستی رد و بدل میشه😐😐😐چه توقعی داریا

بله ولی من یه مخاطب دارم خودش میدونه 

الهی و ربی من لی غیرک   انصافا خودمونیما همیشه خدا هوامونو داره   دورش بگردممممممممم  

امیدوارم بفهمه کار داشتن یعنی چی   فکر کرده اسکلم که نمی فهمم میاد اینجا  از تعداد پستات دیگه میشه فهمید

هر حرفی داری همینجا بگو من حرف خصوصی باهات ندارم     الکی مثلا مخاطب استارتر منم   & ...

خخخ مخاطب من اقاعه یه .... بی خیال یه بی شرف یه بی احساس یه کسی که هیچی حالیش نیست   

حالا کی هست؟اسمشو بگو برم وساطت کنم    

هیچی بی خیال فقط دعا کن بیاد وگرنه داغونش میکنم

انشاءالله هرچی به صلاحته همون بشه خواهرانه میگم سعی احساساتتو درگیر نکنی😊

بحث احساسات نیست کارش دارم احساسمو خیلی وقته از دست دادم باید بیاد چون هنوز .... و کارش دارم   هیچی بگذریم مرسی دوست عزیزم