2777
2789
عنوان

خواهرای دوقولوم

| مشاهده متن کامل بحث + 822 بازدید | 92 پست
اره عزیزم

فکر کنم اون دوستمون منظورش این بود که اونی که پیش عموت هست قُلت هست؟

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب از پرورشگاه بچه میوردن چه کاریه ادم پاره تنشو که نه ماه به جون کشیده و بزرگش کرده بده یکی دیگه

این که دوتا بچه رو گرفتن خدایی دیگه پرویی محض بوده!

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
امضات عالی    

😘❤

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

کم کم بزرگ شدن من اصلا باهاشون صمیمی نبودم بعد یه مدت خیلی صمیمی شدیم تقریبا همه چیو بهم میگفتن دوست پسرم زیاد داشتن،بعد من بخاطر یه مشکل که با دختر عمه هام داشتم به یکی دونفر گفته بودم انتقام از دخترعمم میگیرم باعث و بانی یه دعوای بزرگ خانوادگی شدن و بعد خودشونو کشیدن کنار،گفته بودن هانیه میخاد شما رو بد جلوه بده و انتقام بگیره

الان چندسالشونه خواهرات خبرندارن😐طفلی خواهرات🌹

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹  
خب از پرورشگاه بچه میوردن چه کاریه ادم پاره تنشو که نه ماه به جون کشیده و بزرگش کرده بده یکی دیگه

جاری من ماشالله وضع حالشون خوبه.ولی ده ساله بچه دار نمیشن.ی بار خودش گفت هرکاری میکنم شوهرم راضی نمیشه از پرورشگاه بچه بیاریم.

بعضی وقتا این مشکل ها هم هست

این که دوتا بچه رو گرفتن خدایی دیگه پرویی محض بوده!

من حتی یه لحظه ام نمیتونم فک کنم بچه امو بدم یکی دیگه درسته درد ناباروری رو کشیدم سخته ولی الان که مادر شدم سخته برام فکر کردن به اینکه دور بشم از بچم یه بچه ی پرورشگاهی یا یه نوزاد از شیرخوارگاه بهتر بود میگرفتن تا...

منم بابابزرگم از خانم اولش بچه دار نمیشدن...بعد،با مامان بزرگم ازدواج کرد..مامان بزرگم ازدواج دومش بوده..بابام که دنیا میاد.مامان بزرگ گفته من بچه دارم...میدش هووش میگه تو بزرگش کن ..اسمشم میزنن تو شناسنامه هووش..

💜السَّلٰامُ عَلَـــیْکَ یااَباعَبداللّٰه الحُسَین...جانم فدای ارباب💜۹۹/۸/۹بهترین روز زندگیمه💕من هرگز از رحمت خدای مهربانم،ناامید نمیشم....💙.من یه مادر قوی و شاد و صبور هستم......💛من یه همسر مهربان و شاد هستم..💚..من اجازه نمیدم فکر منفی وارد ذهن زیبام بشه...❤
جاری من ماشالله وضع حالشون خوبه.ولی ده ساله بچه دار نمیشن.ی بار خودش گفت هرکاری میکنم شوهرم راضی نمی ...

میدونم ولی کسی که بچه بخواد از اونجا بیاره بهتره تا بچه ی یکی دیگه رو بزرگ کنه از کجا معلوم بزرگ شد ولشون نکرد بره پیش خانواده واقعیش ولی اون بچه ها هم نیاز به یه سرپرست دارن هم هیچوقت خانواده هاشون معلوم نیست کین

جاری من ماشالله وضع حالشون خوبه.ولی ده ساله بچه دار نمیشن.ی بار خودش گفت هرکاری میکنم شوهرم راضی نمی ...

به جاریت بگو به اونا که بچه آوردن مدال ندادن 

سخته ولی بدون بچه میشه زندگی کرد 

خدایا شکرت 🌷
واسه چی طفلی عموم خیلی آدم مهربونیه،الان۱۹سالشونه

عزیزم هرچقدرمهربون باشه بازم پدرمادرفرق داره شما الان توخونه تنهایی خواهر یا برادر دیگه نداری

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹