2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین ی مشت درونگرای خیلی افسرده دورمن دیگه😂🥲 چون من و پر انرژی و اجتماعی میبینین باهام اوکی میشن و ...

الهی🥲😂💗

اره عزیزم سعی کن دوستای هم انرژی خودت پیدا کنی

تو انتخاب دوست هم خیلی دقت کن، بنظرم رو زندگی شخصی آدمم تاثیر گذارن👌

موفق باشی گلم😘

فقط میتونم بگم زمان همه چیو عوض میکنه

قوی باش 

هر ادمی به ته خط میرسه برای همه پیش میاد 

عرضه شو داری زندگی کن 

حالااا مثلا خودکشی کردی و نمردی و دور از جون مثلا فلج شدی اونوقت میخوای چیکار کنی 

یا اینکه مردی اون دنیا میخوای چیکار کنی

بیهیال هعی میگذره همه چی درست میشه مثبت فکر کن و اینکه اگ اعمالت خوب نباشه اون دنبا تو چوب فرو می‌کنند ببخشید رک شد ولی خب اون دنبا اگ آدم خوبی نباشی بد تز از این دنیاس

هعیی خواهررردلم از همههه چی گرفتههه چراا انقدر دارم اذیت میشم اخههه مردم همش عشقو حال میکنن.. بخاطر ...

همه سختی دارن،همه مشکل دارن ولی به روی خودشون نمیارن.باور کن من و داداشمم کلی دلمون خونه ولی همیشه بیرون که میریم یا تو جمع خانواده میخندیم و مسخره بازی درمیاریم.حالا هر کی ما رو بیرون ببینه بگه خوش به حالشون!!

این دنیا ذاتش همینه،باید شخصی بکشیم که معلوم بشه چند مرده حلاجیم. ولی لازم نیست برا خودت سختش کنی.از کوچیکترین چیزا لذت ببر و در عین حال تلاش کن که زندگیتو سامون بدی و به روزی برسی که خیلی خیلی خوشحال باشی. 

یه خانمی که تقریبا ۸۰ سالش بود بهم از سختی های زندگیش گفت و آخرم گفت من به چیزی که میخواستم رسیدم."همه یه روزی به آرزوشون میرسن"

کلی رو منبر رفتم.ببخشید🙂