2777
2789
عنوان

خواهرای دوقولوم

| مشاهده متن کامل بحث + 822 بازدید | 92 پست
میدونم ولی کسی که بچه بخواد از اونجا بیاره بهتره تا بچه ی یکی دیگه رو بزرگ کنه از کجا معلوم بزرگ شد ...

اینکه آره.صد درصد درسته

ی تصور غلط ک هست میگن بچه پرورشگاهی پدر مادرش مشخص نیست کیه و...ولی من همیشه میگم حتی اگه از راه نامشروع هم باشن بچه ک گناهی نکرده و اینکه با تربیت درست میشه زندگی بچه رو عوض کرد

👍

عزیزم امضاتو خوندم .

چرا خودتو غمگین می‌کنی ؟ زندکیتو تلخ می‌کنی .

منم سی و پنج سالمه و بچه ندارم . هیچ وقت هم حسرتشو نخوردم .

یه بار سقط کردم و بعد از اون دیگه اقدام به بچه دار شدن نکردم . چرا یه طفل معصوم رو به خاطر دل خودم ، وارد این دنیای بی سرو سامون کنم .

شما هم از زندگی با همسرت لذت ببر . لذت زندگی فقط به بچه دار شدن نیست . پس سهم خودمون چی میشه ؟

اگه به صلاحته از خدا بخواه که یه بچه ی سالم و صالح بهت بده .کلا همه چیو بسپار به خودش و زندکیتو تلخ نگذرون ⁦♥️⁩⁦♥️⁩🌺🌺 

⁦♥️⁩⁦♥️⁩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه چی طفلی عموم خیلی آدم مهربونیه،الان۱۹سالشونه

هر چقدر هم مهربون باشن جای پدر و مادر واقعی رو نمیگیرن 

پدر و مادرت ظلم بزرگی کردن به بچه هاشون رو از حق داشتن پدر و مادر واقعی محروم کردن 

خدایا شکرت 🌷
اینکه آره.صد درصد درسته ی تصور غلط ک هست میگن بچه پرورشگاهی پدر مادرش مشخص نیست کیه و...ولی من همیش ...

اوهوم تازه اونا خیلی با وفا تر و خیلیم قدردان تر از بچه های دیگه ان و همینان که چون هیچوقت رفاه نداشتن برای زندگی خوب میجنگن و به جاهای بزرگی میرسن 

نمیدونم ریشه ی اینهمه کینه از من بخاطر چیه،یه سری گفته بودن من رفتم بیرون با مانتوی کوتاه و ارایش غلیظ،زن عموم زنگ زد گفت دخترام گفتن هانیه رفته بیرون با تیپ بدی عکسم گذاشته بعد پاک کرده،مامانم شاخ دراورد گفتش هانیه الان کنارمه،چرا دروغ میگن

به جاریت بگو به اونا که بچه آوردن مدال ندادن  سخته ولی بدون بچه میشه زندگی کرد

ما اصلا صمیمی نیستم ولی خب هم خانواده خودشون هم خانواده همسرم شلوغن و همه بچه دارن فقط این نداره.طفلی گناه داره.هرچی هم ما بگیم اون درک نمیکنه 

به همین راحتی بچه هاشو داد به جاریش؟ 😑

امضات یعنی چی؟ 

ناتانائیل! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن، ناتانائیل...یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضور دارد...
من حتی یه لحظه ام نمیتونم فک کنم بچه امو بدم یکی دیگه درسته درد ناباروری رو کشیدم سخته ولی الان که م ...

من خودمم نازایی کشیدم ، بماند الان دکترا بهم میگن کلا یک درصد شانس بارداری مجدد داری!  خب معلومه حتی نمیتونیم بهش فکر کنیم... 

مامان بزرگم بارداری نهمش، ناخواسته، دوقلو میاره ، با ۱۱ تا بچه .... خواهرش هررررکاری میکنه میگه یه قلشو بده من بچه ندارم نمیده ، میگه هروقت خواستی میارم ببینشون فک کن بچه خودتن!

اما به چشم دیدم این کار کردن ، سپردن دست آدم آشنا بماند... دختر داییم زایمان کرده بود، یه زنیکه بچشو تو بیمارستان گذاشت فرار کرد!  این دلش سوخت دوبار بهش شیر داد تا پلیس و بهزیستی اومدن بردنش!!!!

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
عزیزم امضاتو خوندم . چرا خودتو غمگین می‌کنی ؟ زندکیتو تلخ می‌کنی . منم سی و پنج سالمه و بچه ندارم ...

ممنونم عزیزم 🌷🌷🌷🌷 

ان شاءالله بهترین ها نصیب شما و همسرتون بشه ❤❤❤ 

من دارم کنار میام با این قضیه ولی خب نمیتونم گاهی وقتا جلوی خودمو بگیرم خیلی غصه میخورم

خدایا شکرت 🌷
ما اصلا صمیمی نیستم ولی خب هم خانواده خودشون هم خانواده همسرم شلوغن و همه بچه دارن فقط این نداره.طفل ...

عزیزم تو فامیل ما هم همه بچه دارن دو تا سه تا فقط منو شوهرم نداریم بدون بچه هم چیزی ازمون کم نشده داریم زندگیمونو میکنیم 

گاهی وقتا غصه میخوریم ولی نه اینکه بخوایم هی نبودش فکر کنیم و بگیم بدون بچه نمیشه 

به جاریت بگو فقط شما نیستی خیلی ها هستن بچه ندارن 

خدایا شکرت 🌷

،بخاطر این تهمتشون اصلا نمیتونم ببخشمون،یه سری هم رفته بودیم خونشون نشستیم یهو یه سنگ بزرگ یکی از بیرون پرت کرد خوردبه شیش پذیراییشون یهو محکم خورد به دیوار نیم سانت با داداشم فاصله داشت ینی یکم داداشم اینورتر بود خدایی نکرده اتفاقی براش میوفتاد،هی گفتیم این کی بود صدای موتوری هم اومد که بشدت گاز دادو رفت