سلام،من یه دارم دارم که بچه دار نمیشدن با خواهش های زن عموم از مامانم که یه بچه واسمون بیار ما بچه دار نمیشم هیچوقت،مامانم که خیلی دل بزرگ و مهربونی داره واسشون اقدام میکنه واسه بارداری بعد یه روز یکی از فامیلا مامانمو میبینه بهش میگه بهت میاد دو قولو باشن بچه ها،زن عموم هم از خدا خواسته گفت چه یکی باشندچه دوتا واسه منن
اگه کسی خیلی مهربون باشه از یه طرف دلش میخواد به طرف مقابلش کمک کنه
از طرف دیگه واقعا سخته بچه هاش رو از خودش دور کنه
تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم دوست میدارم
ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
مامانم بارداری سختی داشت خلاصه بچه ها بدنیا میان و میدنشون به عموم،مامانمم که تا چن وقتباید میرفت شیر بدشون،بعد یه مدت دیدیم خیلی دیر به دیر میان خونمون،خب پدرو مادرم دوست داشتن بچه هاشونو ببینن،حتی روز پدر یا مادر هم واسه مامان وبابام یه دفه بیشتر هدیه نیوردن،تبریک نمیگفتن،یه دستت درد نکنه که دامنمونو سبز کردین از دهن زن عموم در نمیومد
خدایا شکرت🙏 ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم. 👇🏻👇🏻👇🏻 👨👩👧 بدن پس از زایمان عزیز من! اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم. تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید. تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!! تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی... تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️