2777
2789
عنوان

خواهرای دوقولوم

| مشاهده متن کامل بحث + 822 بازدید | 92 پست

احساس میکنم واقعا دو راهی سختیه

اگه کسی خیلی مهربون باشه از یه طرف دلش میخواد به طرف مقابلش کمک کنه

از طرف دیگه واقعا سخته بچه هاش رو از خودش دور کنه

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما هم باور کردیم 😁

😐ب نفعته باور کنی

فامیل خودمون همسایه اش بچه دار نمیشد 

بچه اخرشو داد اونا

اونام همه ثروتشون زدن ب نام دختره فقط گفتن برا ازدواجش شما تصمیم نگیرین دیگه خودمون بزرگ کردیم خودمونم عروسش میکنیم

در سرم جنگ های زیادیست که تنها کشته اش منم 💔🥀  یک شرقیِ غمگین ... https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

زندایی منم اقدام کرد بچه دار شد بده ب برادرش اما نتونستم شناسنامه ب اسم اونا بگیرن دیگه بچه رو برا خ ...

😮😮😮😮😮

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

یعنی شما خواهر دوقلوت پیش عموته

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
من بودم برا خواهرم یا داداشم یا خواهرشوهرم شاید شاید همچین فداکاری میکردم....اما جاری هررررررگز

جاری منم ی بار با خنده گفت ی بچه بیار بده من بزرگ کنم

خیلی دلم براش سوخت.

انشالله خدا به همه بچه بده ک محتاج هیچ کس نشن

مامانم بارداری سختی داشت خلاصه بچه ها بدنیا میان و میدنشون به عموم،مامانمم که تا چن وقتباید میرفت شیر بدشون،بعد یه مدت دیدیم خیلی دیر به دیر میان خونمون،خب پدرو مادرم دوست داشتن بچه هاشونو ببینن،حتی روز پدر یا مادر هم واسه مامان وبابام یه دفه بیشتر هدیه نیوردن،تبریک نمیگفتن،یه دستت درد نکنه که دامنمونو سبز کردین از دهن زن عموم در نمیومد

😐ب نفعته باور کنی فامیل خودمون همسایه اش بچه دار نمیشد  بچه اخرشو داد اونا اونام همه ثروتشو ...

پیامم و پاک کنم 

الان همه میریزن سرم😁🤣🤣

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

استاترزودباش خوب ادامش ،بگودیگه الافمون کردی😞کنجکاوشدم خوب😍😉😒

😍لطفایه صلوات مهمونم کن تایه شغل خوب ومرتبط بارشتم نصیبم شه😍❤یه روزی میرسه که توی آینه بخودم میگم دمت گرم سخت بود ولی ازپسش براومدی😍
عزیزم کجاش نامفهومه

جمله بندیت .... ده بار خوندم فهمیدم چی شد 😅

چند سالشونه الان؟

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️