2777
2789
عنوان

خواهرای دوقولوم

| مشاهده متن کامل بحث + 822 بازدید | 92 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا که امضامو خوندی میشه یه صلوات برای ازدواج خوب خواهرم بفرستین من سنم کمه اما نگرانم برای همه چیز و همه کس تورو خدا صلوات بفرستین خدا بهم آرامش بده,ان شاالله خدا بهتون سلامتی بده

الان دو قلو ها کجان؟😑

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!

من بودم برا خواهرم یا داداشم یا خواهرشوهرم شاید شاید همچین فداکاری میکردم....اما جاری هررررررگز

💜السَّلٰامُ عَلَـــیْکَ یااَباعَبداللّٰه الحُسَین...جانم فدای ارباب💜۹۹/۸/۹بهترین روز زندگیمه💕من هرگز از رحمت خدای مهربانم،ناامید نمیشم....💙.من یه مادر قوی و شاد و صبور هستم......💛من یه همسر مهربان و شاد هستم..💚..من اجازه نمیدم فکر منفی وارد ذهن زیبام بشه...❤
خب خیلی خوبه.مامانت چه مهربون و دل بزرگه

این مهربونی نیست به نظرم .

آدم پاره تنشو بده یکی دیگه . اصلا مگه میشه .؟؟؟

این ظلم در حق بچه هاست . شاید وقتی بزرگ بشن ، معترض بشن که چرا مارو از پدر و مادر واقعی جدامون کردید .

واقعا این این کار مهربونی نیست 

⁦♥️⁩⁦♥️⁩
این مهربونی نیست به نظرم . آدم پاره تنشو بده یکی دیگه . اصلا مگه میشه .؟؟؟ این ظلم در حق بچه هاست ...

👍👍👍👍👍

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜