2777
2789
تو دانشگاه ما اجباره

تو مصاحبه باید چی بگیم

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست

از تجربی اطلاعی ندارمولی باید خوب باشه تراز حدود هفت هزارمعدل17لازمه کمه کم

ممنون عزیزم

🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤زندگی رو دوست دارم حتی به غلط .همیشه اینطوری خدا رو صدا میزنم: خدایا تو رو خدا . میدونی یعنی چی؟ یعنی امیدم بعد خدا هم به خداست. حالا عزیزم تو هم امیدت بعد خدا باز به خدا باشه .عشق بورز به زندگیت . تاپیک خودکشی نزن تو هنوز واسه ی مردن خیلی جوونی حتی اگه ۹۰ ساله باشی باید بازم ب خودت بگی ۳۰ سال دیگه میخوام زنده بمونم این یعنی ۱۲۰ سال .  . یکم با خودت عشق و حال کن . غم و غصه رو رها کن . ببین دل چی میگه خب بسه دیگه . میگم بسههههه دیگههههه. خب بگذریم عقبیا حال میکنن؟از خدا میخوام ک برا ۱۲۰ سال زندگی شاد بهم انگیزه و تن سالم بده . فعلا هدفی واسه ازدواج ندارم .در حال حاضر فقط با خدا قدم میزنم . دلم با خداس.من ۱۲۰ سال عمر رو به این دلیل میخوام ک راه ۱۰۰ ساله رو یه شبه طی نکنم و۱۲۰ساله طی کنم. هیچوقت رنج نکش . درد اجباریه ولی رنج اختیاری . درد یه کلمه احساسیه ولی رنج بی رحمه . درد واسه رشد لازمه . درد رو انتخاب کن . یه بنده خدا فامیلمون بود هر موقع بهش میگفتن تا ببینیم قسمت چیه میگفت بگیرید این قسمتو پاره کنین . خودتون برید دنبال زندگی . بنده خدا اعصاب نداشتا ولی راس میگفت با تقدیرت بجنگ😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیو😂

اگه پرسیدن چادری هستید یا نه چی بگم بهشون بگم زمستون اندازه خوک میشم سر همین پالتو میپوشم یا نگم بگم همیشه سر میکنم

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست

نه منابع جدا داره خودشون اعلام کردنباید یازدهم و دوازدهم هم سابقه تحصیلی داشته باشی یعنی امتحان نهای ...

زمان ما ۱۱،۱۲نبود که دبیرستان بود

دوباره باید امتحان بدیم درسارو؟

کاربری دست۱۰نفر میباشد

اگه پرسیدن چادری هستید یا نه چی بگم بهشون بگم زمستون اندازه خوک میشم سر همین پالتو میپوشم یا نگم بگم ...

من دیدم خیلی ازچادری ها پالتوازروی چادرمیپوشن وجالب میشه

وخدایی که بشددددت کافیست❣
اگه پرسیدن چادری هستید یا نه چی بگم بهشون بگم زمستون اندازه خوک میشم سر همین پالتو میپوشم یا نگم بگم ...

بگو غالبا چادریم اما گاهی با مانتوی حجاب کامل هستم مانتوی گشاد رنگ مشکی

البته من خودم چون چادریم همیشه مشکلی نداشتم

زمان ما ۱۱،۱۲نبود که دبیرستان بوددوباره باید امتحان بدیم درسارو؟

خب اون آره

حالا یازدهم و دوازدهم امتحاناش نهایی شده

همه باید همه ی درسای یازدهم و دوازدهم رو امتحان بدن و مثل کنکور تراز میده که پنجاه درصد قبولیه فرهنگیان هست

از آرزو فراتر بود برام

رویای من بود

بهش رسیدم❤️و عاشقانه باهاش زندگی میکنم

♥️توجه ♥️اگر تا آخرین لحظه بحث به زخم های طرف حمله نکردی به خانومی خودت افتخار کن، ادمهایی که مثل توهستن خیلی کمن پس مواظب خودت باش❤️🙏🏻

از آرزو فراتر بود برامرویای من بودبهش رسیدم❤️و عاشقانه باهاش زندگی میکنم

عه سلام شمایی 

من قبلاً باهاشون حرف زده بودم اون موقع خیلی ناراحت بود و استرس داشتم

بالاخره قبول شدم

شما رشتتون چیه

اوسکول کردی؟! من همه دور بریام چادرین تاحالا همچین چیزی ندیدم!

اوسکول خودتی بی ادب بااین طرز صحبت کردنت!!

حتمادیدم که میگم،اینکه ندیدی بنابراین نمیشه که نباشه

اوسکول خودتی بی ادب بااین طرز صحبت کردنت!!حتمادیدم که میگم،اینکه ندیدی بنابراین نمیشه که نباشه

بلدی بخونی؟  ملتو اسکول فرض کردی دیگه 

وگرنه من تو زمستون چندتا شهر مختلف زندگی کردم 

هیچ کجا همچین چیز مسخره ای نبوده 

کهرو چادر بیان چیزی بپوشن!!

بلدی بخونی؟ ملتو اسکول فرض کردی دیگه وگرنه من تو زمستون چندتا شهر مختلف زندگی کردم هیچ کجا همچین چی ...

ولی من دیدم

بیشترازاینم حوصلتوندارم  چون برخلاف تومن کاربریمودوست دارم

تواعلانم ببینم کامنتتونمی خونم،بااااای