2777
2789
عنوان

تورو خدا تعطيل نكنيد

352 بازدید | 37 پست

بابا داشتيم اروم و منطقي صحبت ميكرديم چرا تعطيل ميكنيد؟كلي جواب نوشته بودم☹️

خيلي دوستتون ندارم ديگه

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️

چی بود قضیه؟

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی بود قضیه؟

بحث جذاب حجاب و روابط و ازادي و اين صحبتا🤤

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️

اها😁

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 

هوووف

ازین بحثایی ک هیشکی ب نتیجه نمیرسه😂

یه مازندرانی باتعصب😎🙌                               امضا ندارم انگشت میزنم😐☝🔵

@گنجشك_يتيم٢٣

هوووف ازین بحثایی ک هیشکی ب نتیجه نمیرسه😂

قرار نيس هركس به نتيجه برسه ولي خوبه ك حرفاي همو بشنويم 

خانوم گنجشك بيا ميخواستم جواب بدم☹️

قرار نيس هركس به نتيجه برسه ولي خوبه ك حرفاي همو بشنويم 

کسی گوش نمیده

دعوا میشه

هرکی فک میکنه نظر خودش درسته

یه مازندرانی باتعصب😎🙌                               امضا ندارم انگشت میزنم😐☝🔵

ببین من خودم عادت دارم تو بحثای جدی و حساس پست های بلند بالا می ذارم (خیلی هم چوب این قضیه رو خوردم که مثلا کلی حرف تایپ کردم کلیییی، بعد موقع ارسال می زنه تایپک تعطیل شده!!)

در نتیجه توصیه میکنم تو بحثای جنجالی اولا طریقه کم گفتن و گزیده گفتن رو پی بگیر (می دونم خیلی سخته برا خودمم سخته) و دوم اینکه همیشه از مطالب خوبی که نوشتی کپی بگیر یه جا ذخیره کن شاید تو بحثای مشابه اینده به کارت بیان

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

در جواب گنجشك:

يعني ما امتخاب ها و سبك زندگيمون بايد بر اساس جغرافيامون باشه؟توي قرن ٢١ كه مرز ها كمرنگ شدن و در كمتر از چند ثانيه ادم ميتونه هر لحظه هر اطلاعاتي بخواد رو بدست بياره درست تر اين نيس ك من بر اساس استدلال ها و مطالعات خودم تصميم بگيرم و به نتيجه برسم؟يا بايد هميشه قرباني جغرافيا باشم؟