2777
2789
عنوان

خواب خیلی عجیب

56 بازدید | 8 پست

سلام بچه ها خواهرم پریشب خواب دیده که یه پیرمرد سفید پوش میاد بهش یه معجون میده و بهش میگه که این پنج انگشته بخور تا باردار بشی خواهرم میگیره دستش دنبال من میگشته که به من بده منم ۶ ساله که بچه دار نشدم بعد به اون اقا میگه که میتونم به نیت خواهرم بخورم اونم میگه اره میشه خواهرمم بسم الله میگه و به نیت من میخوره و میگه مزه تلخ بود و رنگشم زرد میزد بعد که بیدار میشه از اسم پنج انگشت تعجب میکنه میزنه گوگل که ببینه واقعا همچین گیاهی هست یا نه که میبینه هست و واقعا حتی مزه گیاه و رنگشم همونه به نظرتون تعبیرش چیه

بزن چت جی بی تی.تعبیراش خوبه

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🔹 پیرمرد سفیدپوش معمولاً در تعبیر خواب، نشانه‌ی هدایت الهی، دانایی یا فرستاده‌ای از عالم معناست. سفید بودن لباسش نشانه‌ی پاکی و نیت خیر است.

یعنی این پیام می‌تواند نشانه‌ای از خیر و امید الهی برای تو باشد.

🔹 معجون و عبارت “پنج انگشت”

گیاه پنج‌انگشت (یا Vitex agnus-castus) در واقع در طب سنتی برای تنظیم هورمون‌ها و کمک به باروری زنان استفاده می‌شود. اینکه خواهرت در خواب نام و مزه و رنگش را می‌بیند، نشانه‌ی روشنی است که این خواب تنها خیال ساده نیست، بلکه پیامی الهام‌گونه دارد.

🔹 اینکه او به نیت تو خورد یعنی دعا و نیت خیر دیگران برای تو تأثیرگذار خواهد بود.

در واقع، خواب می‌گوید راه گشایش برای تو از مسیر دعا، نیت خالص دیگران، و شاید دارویی یا درمانی طبیعی (مثل همین گیاه یا مشابهش) می‌گذرد.

🔹 تلخی معجون و رنگ زردش ممکن است نشان‌دهنده‌ی سختی یا صبری باشد که پیش از رسیدن به نتیجه لازم است. اما چون در پایان با بسم‌الله همراه شده، تعبیر نهایی خواب خیر و نتیجه‌ی مثبت است.

✨ جمع‌بندی تعبیر:

خواب نشان می‌دهد که ان‌شاءالله به زودی زمینه‌ی بارداری برایت فراهم می‌شود؛ اما این امر با صبر، نیت خالص و شاید با کمک درمان طبیعی (مثل گیاهان تنظیم‌کننده‌ی هورمون) محقق خواهد شد.

همچنین حمایت و دعای خواهرت یا نزدیکانت در این مسیر مؤثر است

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
زدم روانشناسی جوابم داد

من زدم ابن تعبیرو آورد.بخون پست بالاتر