2777
2789
عنوان

تورو خدا تعطيل نكنيد

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 37 پست
من نوشتم ك خب واقعا ي زن براي من جاذبه جنسي نداره ولي يه پسر سيكس پك دار ك بدنش مو نداره و ته ريش د ...

آره خب شما چون خودت خانومی خانوم ها برات جاذبه ندارن بزا منم ندارن 

منظورم اینه که مردها زودتر از نظر جنسی جذب خانوم ها میشن تا خانوم ها از نظر جنسی جذب آقایون 

خانوم ها تو رابطه با یه آقا مسائل جنسی جزو اولویت هاشون نیست ولی آقایون چرا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان ديگه متفرق شيد خصوصي هركسي خواست ادامه ي بحث رو پيش ببريم😄

با تشكر از مديريت محترم سايت و ني ني يار ٥ 

خدافظ

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️
دوستان ديگه متفرق شيد خصوصي هركسي خواست ادامه ي بحث رو پيش ببريم😄 با تشكر از مديريت محترم سايت و ن ...

😂😂😂😂

یه مازندرانی باتعصب😎🙌                               امضا ندارم انگشت میزنم😐☝🔵
  ای بابا

به خدا سيمكارت ندارم بيام

قبلا ي بارم بخاطر مسائل ديگه قطع دسترسي شدم

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️