2777
2789
عنوان

مقصر منم

86 بازدید | 11 پست

با دوس پسرم رفتیم بیرون 

گفتم گشنمه گفت چی میخوای گفتم نمیدونم ی چی بگیر ضعف کردم 

دیدم داخل شهررفتیم گفتم چرا نمیخری گفت دنبال مغازه میگردم بعد منو برد ی جایی ک ازین دکه ها هست گفتم خب بگیر تو ماشین بخوریم دیر میشه اخه چقد صبر کنیم تا املت و اینا بزنن 

گفتم منو بر. خونه نمیخوام دیگه 

حالا حالبه هزار تا کبابی ساندویچی رد دادیم 

گوشیش زنگ خورد ب دوستش گفت امشب شام ب پای توعه ها 

منم خون جلو جشامو گرفت گفتم چطور با دوستات میتونی بری اما از صب تاحالا بهم قول کافه و رستوران دادی نمیتونی ببری اونم شروع کرد ب فحش دادن ب زنا ک همتون گاوین من ترو بردم دکه میگی نه من چ غلطی کنم پس 

از ماشینش پیاده شدم رفتم تاکسی گرتم دارم میرم خونه 

هم شما اشتباه کردی هم اون 

نیازی نیست برای توصیف بزرگواری یک زن، او را تشبیه به مرد یا شیر ‌کنیم! او به سادگی یک زن است، باشکوه.                              (( آقایون باشخصیت لطفا درخواست دوستی ندید. ))

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فحش دادن بد بیراه گفتن خیلی حرکت زشتیه حالا هرچی شده باشه  بعدشم شما برای چی مکالمه تلفنی ایشون گوش میدی شنیدی هم به روی خودت نیار این یجور گوش وایستادنه از طرفی شما اگ مثلا ساندویچ میخواستی یا مثلا جوجه کباب یا هرچی واضح میگفتی پسرا کلا متوجه غیر مستقیم نمیشن هرچی میخواستی میگفتی اگر میگفت نه اون وقت حق با شما بود اینجا حق با هیچ کس نیست جفتتون اشتباهاتی داشتید 

نکرد

عزیزم میگفتی عزیزم  میشه جلوی یک سوپری نگهداری میخام برم یک کیک و آبمیوه بگیرم خیلی ضعف کردم و وقتی نگه داشت خیلی شیک میرفتی میگرفتی اینقدر هم خود ت و تحقیر نمیکردی  

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

ببین نمیگم رفتار تو بد نبود ولی رفتار اون صدبرابر بدتر بود در اصل واکنش تو به خاطر رفتار زشت اون بود و تو حق داری پارتنرت وقتی میبینه ضعف کردی و گرسنته حداقل خودش بزنه کنار بگه چی بگیرم برات و دنبال کیک نباشه بعدشم اونطوری واکنش بده، در کل از همچین آدمایی پارتنر خوب درنمیاد چون شما مدلت اینجوری نیس واضح همه چیو بگی اونم خودش انجام نمیده همش مشکل و حس بد پیش میاد

اره پیاده شدم تاکسی گرفتمم حتی ی زنگ نزد بهم

واقعا من این حرف و به عینه دیدم که اگه طرف تو دوستی تو اشنایی یه رفتار بدی داره ک اذییتت میکنه بعد ازدواج اون رفتار تشدید میشه 

حالا شما شاید هدفت ازین رابطه اردواج نباشه ولی وقتی تو یه رابطه حتی برای خوشگذرانی داری اذیت میشی چه کاریه به موندن

با کسی باش که حرمتت حفظ بشه این از همه چیز مهم تره