2777
2789

من جایی خوندم کسایی ک داروی ضد تشنج میخورن خیلی زود دچار پوکی استخون میشن حتتتتتتتما با پزشکتون درمیون بذارین وباید کلسیم کنارش مصرف کنن.

انشالله همه مریضارو خدا شفا بده

وخداحافظ همه ی بچه ها باشه.

آمین

یبار پارسال تیرماه الانم دوروز پیش...دارو داد پارسال بخاطر عوارضش ندادیم...از یه طرفی خیلی هم تبلت ب ...

دارو داده بخاطر عوارضش ندادين؟عزيزم شما بخاطر عوارضش واكسن هم نزن واسه بچت😒چون بعد واكسن تب ميكنه و مريض ميشه

وقتي دكتر دارو ميده يعني سودش از عوارضش بيشتره😒

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تشنج بدون علت میگن شاید صرع

صرع بیماریه شایعی هست.علتش هم میتونه ارثی باشه یا به دلیل عدم رسیدن اکسیژن به فرد در هنگام تولد و یا بعضی حوادث.زیاد نگران نباشید.اگر صرع باشه به متخصص مراجعه کنید با تجویز دارو خوب میشن.

😞عزیزم بچه ی منم شونزده سالشه پارسال تیرماه بعد از سه سال که دکتر داشت داروشو قطع میکرد یه شب سوار ...

استرس برا فردا مصروع خوب نیست.من خودم صرع دارم تا میتونم از عوامل استرس زا دوری میکنم.

من جایی خوندم کسایی ک داروی ضد تشنج میخورن خیلی زود دچار پوکی استخون میشن حتتتتتتتما با پزشکتون درمی ...

بعضی داروها بله.ولی داروی جدیدی مثل لوبل اینطوری نیست و درمانش هم سریع است و خوبم کنترل میکنه.