2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تا ۲۷ ام دارم

یاد تجدیدات بیافت یاد اینکه شهریور باید بازم بری مدرسه خود ب خود زجه میزنی😐😐😐😐

من کساییو تو زندگیم داشتم که یه ثانیه فکر نبودنشون اشکمو در میاورد همون آدما الان واسم فرقی با یه غریبه ندارن فقط میدونم که یه زمانی میشناختمشون؛؛؛واقعی دوسشون داشتم و کلی خاطره باهاشون داشتم ولی دیگه واسم هیچ اهمیتی نداره که کجان و پیش کین و چیکار میکنن و باید اعتراف کنم که دیگه دوسشون ندارم و نیازی هم به بودنشون ندارم؛؛؛؛میخوام بگم زمان بدین؛؛همیشه زمان همه چیزو حل میکنه به مرور؛؛حتی چیزایی که فک میکنین هیچوقت حل نمیشه....

دوستان من  چون تمرین بازیگری دارم  بلدم......

نمیخوام کاری کنم  کسی  ازش اشتباه بهره ببره😷🤭

اول  ۳۰ ثانیه  چشماتو  باز نگه دار  خانمی😍

کم کم  برسون ۶۰  ثانیه  و  اشک  چشم هات میاد عزیزم

البته  من از  روش  احساس استفاده میکنم  چون وسط  فیلمبرداری وقت نداری این کارو   کنی خانمی 

عزیزم  فضولی  نباشه  چند سالته؟

آخه  فکر کنم  کم  سنی  منم  خودم کم  سنم  گفتم ببینم  تنهام🤭😂

تمام  رویا   های  ما  حقیقت  میشه  اگر جرئت دنبالش رو داشته باشیم✨🎇🎆🎈🎄

نزدیک ۱۰ دقیقه زل بزن به یه جایی پلک نزن کامل چشات قرمز میشه و اشکت در میاد😂😂😂⁦❤️⁩

بخدا جدی میگم امتحان کردم جواب داده😂⁦❤️⁩

وقتی کسی ناراحتت میکنه 42 ماهیچه لازمه تا اخم کنی  ولی فقط 4 تا ماهیچه لازمه که دستتو دراز کنی بزنی تو دهنش  
خب اصلا تو عمرم باهاش دو کلمه حرف نزده بودم که دلم بسوزه ولی گریه نکردنم برام بد تموم شد

متاسفم❤😥

تمام  رویا   های  ما  حقیقت  میشه  اگر جرئت دنبالش رو داشته باشیم✨🎇🎆🎈🎄