2777
2789
عنوان

دختر همسایمون از موقعه ای که اومدن خواستگاریم....

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 24 پست
شب اول که اومدن گفتن تجمل گرا نباش ما هر ۴ سال مانتو میخریم فلان کار رو نکن انگار اومده بودن برده بب ...

عزیزم قشنگ یک بار منطقی بشور بذار کنار و قطع رابطه کن 

There is GOD💚💚💚   ..                                               

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از همسایه و همسایه فضول و ادمای بیکار دورییییییییی کن چ مجردی چ متاهل شدی

ما اینجا زیاد با همسایه ها در ارتباط نیستیم ولی اولین خواستگاری رو میبینم که بعد جواب منفی ادمو تحقیر میکنن 

غمگین ترین دختر شوخ دنیام💘
ما اینجا زیاد با همسایه ها در ارتباط نیستیم ولی اولین خواستگاری رو میبینم که بعد جواب منفی ادمو تحقی ...

منم ی مدل این جوری داشتم و قطع ارتباط کردم رااااااااحت شدم

🌸یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم🌸         
عزیزم قشنگ یک بار منطقی بشور بذار کنار و قطع رابطه کن 

یه هفته بعد از خواستگاریشون بهم پیام داد باید بیای خونمون منم گفتم نمیتونم الان بیام 

انگار بهش فحش دادم شروع کرد شستنم که تو دوست نمیدونی چیه و احترام نمیزاری !منم جوابشو ندادم !

هفته ی پیش هم مامانش زنگ زد گفت بیا منم به احترام مادره رفتم خانم مهربونیه ولی دختراش باهام انگار بعد از جواب منفی دشمنی پیدا کردن رفتم خونشون منو بردن توی اتاق پسرشون هر ۵ دقیقه هم یه نفر در میزد منو نگا میکرد انگار فیلم سینماییه حتی باباشونم اومد منو دید 

یه هفته بعد از خواستگاریشون بهم پیام داد باید بیای خونمون منم گفتم نمیتونم الان بیام  انگار به ...

وای ن بابا 

قطع ارتباط کن تا بیشتر اعصابتو خورد نکردن و یوقت ضرری بهت نزدن 

There is GOD💚💚💚   ..                                               
وای ن بابا  قطع ارتباط کن تا بیشتر اعصابتو خورد نکردن و یوقت ضرری بهت نزدن

مامانم با مادرشون در ارتباطه من خواستگارام از عید نوروز به بعد خیلی زیاد شدن دختره هم شنیده و خودش چون خواستگار خوب نداره یه طوری باهام حرف میزنه انگار من خواستم خواستگار خوب نداشته باشه 

مامانم با مادرشون در ارتباطه من خواستگارام از عید نوروز به بعد خیلی زیاد شدن دختره هم شنیده و خودش چ ...

همون حسودیش شده

There is GOD💚💚💚   ..