2777
2789
عنوان

خاطره ی دیدار اولین رابطه ی عاشقانتون،چی بود؟؟!!به چی ختم شد؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 15348 بازدید | 266 پست
خوشبختیمون رو میخوان.انشاااااااالاه خدا قسمتای خوب نصیبمون کنه.امییینشو بلند بگووو    

آمییییییین😍😍😍

عزیزم خیلی خوشحال شدم باهات حرف زدم 

خدا یاور تنها ترین تنهایان است

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلم گرفت،خیلی وقته به کسی که عاشقش شده بودم فکر نکرده بودم،یادم میفتاد اما نه اینجوری

تنها زمنی کا وقتی بهش فکر میکردم قلبم فشرده میشد و بدنم داغ میشد،وقتی میدیدمش قلبم به شدت میتپید،

و افسوس اینکه اون هم اینطوری بود و اینارو بهم میگفت که تو اینطوری نیستی و من کاملا خودم و میزدم به کوچه علی چپ و طوری وانمود میکردم که انگار اصلا اینچیزارو درک نمیکنم،

الان افسوس میخورم که حیف چرا عشقم و پنهون میکردم،چرا باهاش عاشقی نکردم

خوش باش که هر که راز داند،داند که خوشی خوشی کشاند!
اولین بار ک قرار گزاشتیم سره کوچمون بود بعد رفتم جلوتر دیدم هیکلش خیلی گندس منم نرفتم پیشش ترسیدم ت ...

😂😂😂😂😂😂😂

خب خداروشکر که به ازدواج ختم شد🙈

*این کاربری رو زیاد جدی نگیرید...                                          چون قبلا یه نفر بود، اما الان حدود هفت هشت نفره.             که یک کدومشونم خودش نیست🦋
تو جنگل دستمو گرفت قبلش فقط نگام میکرد ولی یهو مجبور شد چون داشتم میفتادم😁

وااااااااااای

میدونم حست چی بوده هااااااا😍😍😍😍

خب بعدش؟؟؟

*این کاربری رو زیاد جدی نگیرید...                                          چون قبلا یه نفر بود، اما الان حدود هفت هشت نفره.             که یک کدومشونم خودش نیست🦋
اولین دیدارمون شب خواستگاری بود وقتی دیدمش بدجور به دلم نشست

آخی،کاش ماهم ازین دیدارا داشتیم با کراشمون

هچی روز اول ک رفتیم ت پارک خالمم بود تنها نرفتم نشستیم ت الاچیق حرف میزدیم یهو خالم اومد با اب هویج ...

😂😂😂 خالتو دوست دارم

فاطیما میگه برو برو😂

دیگه پسره به این با ادبی چرا بد در اومد اخه؟؟؟

من تو دانشگاه همکلاسی بودم باهاش سر صندلی دعوامون شد توی بوفه اومد صندلی برداره نزاشتم گفتم مال کسیه ...

😂😂😂😂😂😂😂

میگفتی ادامس نمیخوام شمارتو بده

😂😂😂

به ازدواج سر انجامید؟

😂😂😂😂😂😂😂 میگفتی ادامس نمیخوام شمارتو بده 😂😂😂 به ازدواج سر انجامید؟

۴سال دوست بودیم ۴ساله ازدواج کردم نی نی دوممونم توراهه  

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
خاطره ایی که من دارم از اولین دیدار  اینکه رو لبم مو بود خودم نمیدونستم😂😂😂😂 تا من دید گفت ...

😂😂😂😂😂😂😂😂

چه غیرتیییییی😂😂😂😂

عیب نداره همه که نباید ازدواجی باشن👊🏻

نگم بهتره😂😂

نه آقا باید بگی

رفته بودیم کوه ی لحظه پام لیز خورد دستمو گرفت افتادم تو بغلش لبا به هم برخورد کرد حس عجیبی بود  ...

یعنی واقعی نبود😳😳😳😳

اگر بوووووود که چیییییی بووووووووووووود

اولین بار من و خواهرشو که دوست صمیمی ام بود رسوند کتابخونه ،بعد از اون ببعد هرروز ما رو رسوند😄😄 تا ...

آقا چقدر قشنگگگگگگ

قبول نیست😂👊🏻

این تاپیکو دوس دارم از بس خیانت و طلاق و بزن بزن و کتکاری خوندم توی نی نی سایت از ازدواج میترسم دیگه

حیف که اون تاپیکا همش پربازدیدن☹🥺

من آرزومه پر بازدید شم