2777
2789
عنوان

خاطره ی دیدار اولین رابطه ی عاشقانتون،چی بود؟؟!!به چی ختم شد؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 15348 بازدید | 266 پست
وای خدا چی شد تهش؟؟؟

هیچی دیگه گفت خوشم اومد خاکی هستی و مث خودم شکمویی غذا میبینی دیگه هیچی برات مهم نیس بعد اومد منو گرفت الان شوهرمه و هرسال اون تاریخ میریم ساندویچ بندری میخوریم😂

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@
اولین بارمن ۸ سالم بوداومده بودعروسی عموم ازدوستان پدرم بودن ازیه جای خیلی دوربعدش سیمکارت بابام دست ...

۹ سالگی عروسی کردی ،یاللعجب🤐🤐

هر چیز که در جستن آنی آنی!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دهه هشتادیم🥴🥴یعنی انقد خفنم ها الانم همیشه بهم میگه سلااااام خانوم سلسله قاجار😂البته این به ...

جااااااااااان🤐🤐🤐🤐 

دهه ۸۰ هستی 

قربونت چه زود بزرگ شدین رفتین تو فاز عشق و عاشقی 

ما پیر شدیم پس😭😭😭

خدا یاور تنها ترین تنهایان است
فدا عزیزم دارم سی ساله میشم ولی هنوز نیمه ی گمشده ی  گور ب گوریم رو پیدا نکردم    

منم همینطور 

ازدواج نکردم 

خب ما تقصیری نداریم قسمت نشده 

شاغلی؟

خب مسیله این استتتت تا ارشدم کلیییییییی خواستگار داشتم تا قدم ب دکترا گذاشتم همه آب شدن رفتن زیر زم ...

ای بابا 

از دست این مامانا 

مامان منم اینقدر سخت گیری کرد که موندم ور دلش