2777
2789
عنوان

خاطره ی دیدار اولین رابطه ی عاشقانتون،چی بود؟؟!!به چی ختم شد؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 15348 بازدید | 266 پست
اولین بارمن ۸ سالم بوداومده بودعروسی عموم ازدوستان پدرم بودن ازیه جای خیلی دوربعدش سیمکارت بابام دست ...

عایش😍چه قشنگگگگگگ

*این کاربری رو زیاد جدی نگیرید...                                          چون قبلا یه نفر بود، اما الان حدود هفت هشت نفره.             که یک کدومشونم خودش نیست🦋
هیچی دیگه گفت خوشم اومد خاکی هستی و مث خودم شکمویی غذا میبینی دیگه هیچی برات مهم نیس بعد اومد منو گر ...

😂😂😂😂😂😂😂

شکمو بودن جواب داده پس تو جذب پسرا

*این کاربری رو زیاد جدی نگیرید...                                          چون قبلا یه نفر بود، اما الان حدود هفت هشت نفره.             که یک کدومشونم خودش نیست🦋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جااااااااااان🤐🤐🤐🤐  دهه ۸۰ هستی  قربونت چه زود بزرگ شدین رفتین تو فاز عشق و عاشقی&nbs ...

آره ۱۷ روز دیر کردم وگرنه دهه هفتادی بودم

الانم دانشجوام😅

ماهم گویا بزرگ شدیم

دایی دوستم بود. رفتم خونه دوستم برا درس اونم بود من اصلا تو فازش نبودم اومدم خونه پیام داد دوماه بعد ...

توجه کردم دوست خوب،تاثیر به سزایی تو شوهر یابی داره😂😅

دلم گرفت،خیلی وقته به کسی که عاشقش شده بودم فکر نکرده بودم،یادم میفتاد اما نه اینجوری تنها زمنی کا ...

خب الان برو بهش بگو

هیچ وقت دیر نیستا

اگه اینقدر قوی بوده حست که هنوز یادشی همین امشب از حست براش بگو

تو نوشتن حرف دلتم من میتونم کمکت کنم

دستی بر قلم دارم😅👊🏻

۴سال دوست بودیم ۴ساله ازدواج کردم نی نی دوممونم توراهه    

واااااااااااااای

اقا خیلی مبارکه

چرا هیشکی تو دانشگاه نمیخواد به من ادامس بده

واااااااااااااای اقا خیلی مبارکه چرا هیشکی تو دانشگاه نمیخواد به من ادامس بده

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
۱۰ ساله ازدواج کردیم😍

واااااااااای چقد رمانتیککککککک

😂😂😂 خالتو دوست دارم فاطیما میگه برو برو😂 دیگه پسره به این با ادبی چرا بد در اومد اخه؟؟؟

اره هم با ادب بود هم ازینایی همش تو مسجد بودنو نماز قضا نداشتن و همه روزه ها کامل میگرفتن ولی بعد چند وقت چت کردن من بهش شک کردم جز من با چند نفر دیگم چت میکنه چون دیر جوابم میداد میپرسیدم میگفت ن نت ضعیفه فک کن نزدیک ی سال نت ضعیف بوده 😑بعد منم دوستمو فرستادم پی ویش دیدم پا داد قرارم گذاشت با دختره من ب روش نیاوردم اما خالم گفت اونم گفت ن من گوشیو دادم دست دوستم اشتباه میکنی بعد چند وقت دوباره ی روز ک میدونستم کسی پیشش نیست ت اینستا یکی فرستادم پی ویش دیدم هم عکس خودشو داد هم عکس دخترو خواست هم قرار خواست بزاره منم تمومش کردم 

برای خوش بخت شدنم یه صلوات مهمونم کنید ❤❤❤❤❤❤❤😘😘😘😘 
خب الان برو بهش بگو هیچ وقت دیر نیستا اگه اینقدر قوی بوده حست که هنوز یادشی همین امشب از حست براش ...

خخخخخخ

چهارده سال گذشته،

من ازدواج کردم یه بچه هم دارم

خوش باش که هر که راز داند،داند که خوشی خوشی کشاند!
اره هم با ادب بود هم ازینایی همش تو مسجد بودنو نماز قضا نداشتن و همه روزه ها کامل میگرفتن ولی بعد چن ...

ای بابا

نماز قضا نداشت اینجوری با دل ملت بازی می‌کرد؟😒😒😒

خوب شد کاتش کردی بابا

خخخخخخ چهارده سال گذشته، من ازدواج کردم یه بچه هم دارم

چه حیف شد🥺دلم گرفت😭🥺

ای بابا نماز قضا نداشت اینجوری با دل ملت بازی می‌کرد؟😒😒😒 خوب شد کاتش کردی بابا

مداحم بود امسال😲😅

اینا ثواباشون بخوره ت سرشون 

برای خوش بخت شدنم یه صلوات مهمونم کنید ❤❤❤❤❤❤❤😘😘😘😘