2777
2789
عنوان

سه تا جعبه برای انتخاب داری کدوم؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 599 بازدید | 110 پست
نظرخانواده عشقمو راجب ازدواجمون

یچیزی راجع به عشق نافرجام بگم، این نرسیده که همیشه حسرت به دل میذاره باور کن شاید هزاران عشق بوده که به رسیدن ختم شده ولی اون چیزی که انتظار داشتن نبوده و چقدرها که پشيمون شدن، بنظرم از خاطرت پاکش کن یا مثل یه تجربه خوب گوشه ای نگهش دار

دنیام=شوهرم+دخترم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قطعا گزینه ۳، البته گزینه ۲ هم خوبه چون اگه برگردم ده سال پیش خیلی چیزا تغییر میکنه... ولی هزاران افسوس که محاله... آه...😔

صلّی الله علیک یا اباعبدالله... چرا به داد دل من نمیرسد اشکم؟ بخوان برای نگاهم نماز باران را...
2 . دوست دارم با تجربه الان 10 سال برگردم عقب. درسم رو خیلی جدی تر میخونم. رشته معماری انتخاب نمیکرد ...

چقدر همه یجورایی به این فرصت و دکمه برگشت نیاز داریم، ولی واقعیت هارو ناچار میپذیریم و کنار میایم، سعی کن جگر دیگه در خودت حلش کنی، ب ای تحصیل که امکانش همیشه هست، خانواده همسر هم یا میشه باهاشون سازگار شد یا قیدشو رو زد. از این دوراه خارج نیست، اگر همسرت خوبه بهش فکر کن عزیزم و براش تلاش کن. 

دنیام=شوهرم+دخترم  
اتفاق ی ک باعث شد دبگه خودم نباشم نا امید بشم از همه چی

کاش با خودت حلش کنی، هییییچ چیزی در دنیا وجود نداره که یک انسان که اشرف مخلوقات هست و از هر جهت کامل و قدرتمند نتونه باهاش بجنگه، نمیدونم چیه ولی امیدوارم حلش کنی عزیزم

دنیام=شوهرم+دخترم